Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
bez obsesji,dla mnie fotokody to fajna sprawa - nie zrewolucjonizuje mojego życia to pewne,jednak czasami może być użyteczne i chciałbym żeby w salonach jedynego operatora,który wprowadza tą usługę ktoś udzielił mi więcej informacji wiążących sie z funkcjonowaniem fotokodów w Orange,bo przecież można powiedzieć, że w jakimś tam stopniu funkcjonują od lipca...
ale jak to rozszyfrować?! ściągnąłem Kaywa Reader'a ze strony podanej wcześniej (nie było k550i to wziąlem dla k750i) zainstalowałem to ale nie działa.... przy włączaniu aplikacji tylko białe tło
odświeżę trochę temat,bo pewna nowość się pojawiła w tym zakresie telix wraz z Orange udostępnił możliwość zassania programu do czytania na każdy telefon w każdej sieci-serwis jest dostępny poprzez fotokody-pewnie kolejny etap testów,również na pasjigsm poprzez fotokody serwis jest dostępny na komórce