• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#281487  autor: BL9393
 05 sie 2008, 22:15
ale kombinujecie :P

możesz ;)

czas na Orange

#283596  autor: mystic
 18 sie 2008, 12:21
Pisałem wcześniej o problemach z parametrami na nowo podłączonej usłudze Orange Freedom.
Aby być rzetelnym, informuję, że Orange stanęło na wysokości zadania i po interwencji w dziale technicznym jest już all OK ;) Internet śmiga tak jak stoi w umowie 2Mb/256kbps, i jak na razie spadków nie zaobserwowałem. Polecam.

#284534  autor: tajniak
 24 sie 2008, 11:47
Urząd Komunikacji Elektronicznej: http://www.uke.gov.pl/_gAllery/12/22/12 ... c_2008.pdf

Co do zmiany marki: Ile osób ma awersje do neo? Chyba 90%, którzy znają się choć trochę na temacie. Neostrada to dzieci neo, wysokie ceny, monopolita, utrudnianie konkurencji itp. itd. A Orange? Póki co Orange wyprzedza innych operatorów, a neo? Od neo wszyscy uciekają.

#284547  autor: MadzikS
 24 sie 2008, 12:26
Ja mam pytanie z innej beczki :wink: moze mi ktos powiedzic o cio chodzi w "blueconnect starter"? doladowuje konto i korzystam, ale wogule sie na tym nie znam, jak kasa znika z konta, oplaca sie to wziasc? Teraz mam radiowke ale zadko korzystam z internetu

#284553  autor: BL9393
 24 sie 2008, 12:35
MadzikS pisze:Ja mam pytanie z innej beczki :wink: moze mi ktos powiedzic o cio chodzi w "blueconnect starter"? doladowuje konto i korzystam, ale wogule sie na tym nie znam, jak kasa znika z konta, oplaca sie to wziasc? Teraz mam radiowke ale zadko korzystam z internetu
http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryf ... bc_starter

Dostęp do Internetu (WLAN, czyli HotSpot) - bezpłatnie
Dostęp do internetu (HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS) - 0,03 zł/100 kB

płacisz za dane wysłane i odebrane osobno

Sprawdź ile danych ściągasz / wysyłasz i przelicz czy Ci się opłaca

czas na Orange

#284559  autor: MadzikS
 24 sie 2008, 12:49
Ale jak to sprawdzic? Wiem ze to glupie pytanie ale to dla mnie czarna magia :oops:

#284608  autor: widex
 24 sie 2008, 15:45
NetLimiter <- coś w tym stylu będzie najlepsze dla Ciebie ;)