• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#283737  autor: yagi
 19 sie 2008, 08:27
Era robi bibe na Alejach Jerozolimskiech. Wczoraj przyszly maile na ten temat jesli rejestrowalo sie na stronie ;)

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#283800  autor: blacher
 19 sie 2008, 18:21
Nawet słyszałem teraz reklamę w radiu...ale Orange też tylko tam jest start o 21 i na pl konstytucji

#283825  autor: Rradzio
 19 sie 2008, 20:10
Do mnie też, dotarł ten es z bibą :) i nie wiem czy się nie wybiorę ;)

#283895  autor: andiw
 20 sie 2008, 10:14
Era robi od 19 w Al. Jerozolimskich, Orange od 21 przy Pl.Konstytucji. wiem również, że Era w niektórych salonach w innych miastach też rozpocznie nocną sprzedaż od 24 , nie wiem jak tam będą wyglądały imprezy towarzyszące

#283999  autor: Rradzio
 20 sie 2008, 21:39
Mogliby porobić jakieś konkursy i rozdać trochę tych telefonów, ktoś coś wie? :)

#284243  autor: Cyrrus
 22 sie 2008, 10:13
Moim zdaniem iPhon zasługuje na uwagę tylko z jednego względu - umiejętnie przeprowadzonej kampanii promocyjnej, która wykreowała go na, jak niektórzy twierdzą, ,,przedmiot kultowy''. Tylko z jakiego powodu kultowy? Funkcji? Wyglądu? Jest cała sterta podobnych urządzeń. No chyba, że jedynie ceny...
Taka ciekawostka na marginesie...
Mam znajomego, typowy przykład gadżeciarza zdającego sobie sprawę ze swego nałogu :)
Sprowadził sobie to urządzonko z USA. Nie wiem ile zapłacił, ale chyba troszkę musiał wydać. Pech chciał, iż podczas intensywnego korzystania, iPhon spodobał się koneserom zaawansowanej elektroniki chodzących w dresach. I niestety znajomy zapłacił nim za przejazd jednym ze stołecznych środków komunikacji. Jaki z tego morał? Na pewno zabawka rzuca się w oczy... :mrgreen:

#284324  autor: user_delete10
 22 sie 2008, 17:33
Jak oddał go to aż tak chyba nie był mu drogi...