Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
na pocieszenie powiem ze niestety wiele osob korzystajacych z aletrnatywnych opow jest w takiej samej sytuacjiszyman12 pisze:Tyle, że przez 3 miesiące bez żadnych problemów działał mi internet. Żadnego problemu z synchronizacją, transfery były takie jakie powinno być, a tu nagle TP miała focha i niechce mi dać 2 mb, tylko 1 mb. No sorry, ale coś tu jest nietak.
Ja też niepolecamelmer7 pisze:Po pierwsze nie polecam tych routerów z Ery
Czyli nadal masz internet od Ery?elmer7 pisze:Konsultant zaniemówił, wymienilismy dwa zdania i rozmowa się zakończyła, a z nią cała ta sytuacja.![]()
Oto chodzi, że ja używam Linksysa WAG 200, a Topcom (ten "z problemami") leży na półceelmer7 pisze:Nie wiem co Tobie poradzić, ale jeśli 2mb Ci działało i uważasz, że coś z routerem to najlepiej pożycz od kogoś ze znajomych i sprawdź.
Niewiem. Powiedziano mi, że TP niewyraziła zgody na 2 mb, tylko na 1 mb i muszę oddać ten router do salonu Ery albo podpisać z nimi umowę na 1 mb.elmer7 pisze:Jesli chodzi o synchronizacje to myśle, że to nie ma nic wspolnego z tym jaka prędkość Ci idzie przez kabel.
A konsultantka to chyba na złą droge Cię naprowadziła.![]()
To urzadzenie nazywa sie Femtocell, w skrocie "Femto"szyman12 pisze:A tak przy okazji dzwonili do Ciebie i proponowali Ci ich użądzenie do wytwarzania UTMS/HSDPA?
"Związku z modernizacją systemów informatycznych, mogę udzielić jedynie taką informację, że usługa zostało tymczasowo zawieszono. Proszę zadzwonić po 18 sierpnia"elmer7 pisze:Jak zadzwonisz to napisz co Ci powiedzieli, bo nie ma bata, że juz Ci nie pojdzie 2mb.