Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam wszystkich. Pozyczylem brata konto oczywiscie za jego pozwoleniem;) a wiec mam taki problem. Miesiac temu skonczyla sie umowa z internetem, a zeby przedluzyc potrzebny jest moj brat ktory wraca za pol roku :/ Ja myslalem zeby polaczyc sie z internetem za pomoc komorki. Robilem to wg.Strony simplusa i place za czas polaczenia, a nie zabiera mi transferu z pakietu. Do tego strony nie dzialaja :/ pomozecie to zrobic, bo sam juz nie wiem. Telefon to Nokia 6630, laptop HP Pavilion DV6799ew z sysemem Vista Home Premium. Lacze to przez bluetoutch. Z gory dzieki za pomoc...
Użyj Nokia PC Suite>>ŁĄCZENIE Z INTERNETEM.Ja też mam nokie 6630 i laptopa hp i tak właśnie robię.Żadnych ustawień nie trzeba.Kilobajty pobiera z pakietu.
Tak,mam simplusa.Najczęściej łącze się kablem,ale kiedyś używałem bluetooth i wystarczyło wybrać tylko sposób łączenia telefonu z komputerem[Bluetooth] i chyba sieć[PlusGSM lub T-Mobile Poland].
To ja moze z innej beczki - chcialbym udostepnic moje lacze (kablowka) zeby telefon odbierał internet z tego lacza. Nie chce zeby laczyl sie przez GPRS i odbieral z pakietow. Po prostu czasem potrzeba mi szybko internet a ktos uzywa komputera. Wtedy bym sie laczyl przez bluetooth a nie przez GPRS. Czy jest to mozliwe ?? i jak ustawic?? Moj telefon to k550i i w zakldce internet bluetooth mam zanaczone EraWap GPRS czyli pobiera z pakietow ia jak ustawic konto zeby bral z kablowki??