Witam,
Po kilku rozmowach z "propozycja" "załamałem się"

Warunki jakie proponują mi nie zachwycają (oferta bez telefonu): przy abonamencie za 55 zł dodatkowe 30 minut do wszystkich (SUPER hehehe) , ewentualnie darmowy nr, lub tansze rozmowy do orange po 20 gr. (bez stacjonarnych) lub dodatkowe 90-120 minut TYLKO do orange, o jakims pakieciku internetowym (kiludziesieciu MB) nie chcą słyszeć - NIE DA SIE I KONIEC

Nie wspominam już o bonusach do abonamentu gdyż one są oczywiste. Podsumowując jestem abonentem juz 7 lat i chyba wreszcie nadszedł czas przejścia na pre paid. Nigdy nie byłem zwolennikiem "karty" gdyż trzeba pilnować doładowań, terminów itd ale te bonusiki co zaproponowano mi za przedłużenie są OGOLNODOSTĘPNE w telefonie na kartę ORANGE GO a nawet lepsze

i to bez cyrografu !!!! (przy doładowaniu za 50 zł - 1 darmowy nr (1200min) oraz 120 min na ORANGE I STACJONARNE ) Nie wiem kogo oni chcą nabrać gdyż w umowie jeszcze łaskawie mieszają z okresami na jakie dana usługa bedzie dostępna za darmo ( np przez 6mies przy umowie na 12 itp.) i proponują gorsze warunki niż miało sie dotychczas. Ogółem doszedłem do wniosków jeśli ma sie już telefon , bardziej opłaca sie chyba oferta na kartę , cały czas sie coś zmienia, raczej na lepsze a cyrograf jak sie podpisze to juz pozamiatane, płacisz przez 2 lata 75 gr/min (Jedna IDEA) gdzie standardowa cena za min jest juz o kilkanascie groszy niższa.
Pozdrawiam wszystkich zdegustowanych SUPER propozycją