• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #277463  autor: Wiesiu79
 15 lip 2008, 19:40
Witam! Obecnie korzystam z NOG i za doładowania tego numeru otrzymuję punkty profit. Często korzystam rówież z orange free na kartę i czy jest możliwość abym otrzymywał punkty na konto numeru NOG również za doładowanie tego numeru orange free, czy też muszę po raz drugi zapisać się do programu profit. Do tej pory stosowałem przelew sms ale on niestety przedłuża ważność konta tylko o 5 dni.

#277469  autor: piokuk
 15 lip 2008, 19:57
Pewnie musisz się zarejestrować znowu. W abonamencie tak niestety jest (jeśli ma się dwa konta abonenckie). Znowu każą czekać trzy miesiące na rejestrację... I inne takie zawracanie głowy.

#277470  autor: Klusek
 15 lip 2008, 20:01
Nie da się połączyć punktów profit z dwóch numerów telefonów ani nie da się przelewać punktów profit z jednego numeru na drugi. Aby otrzymywać punkty profit musisz zarejestrować numer telefonu w programie.
piokuk pisze:W abonamencie tak niestety jest (jeśli ma się dwa konta abonenckie).
Nawet jak się ma jedno konto abonencie a na nim kilka numerów telefonu to i tak punkty są liczone oddzielnie dla każdego z tych numerów.

Obrazek
Obrazek

#277472  autor: piokuk
 15 lip 2008, 20:14
Może i tak jest. Ja rejestrację drugiego numeru odpuściłem. Zarejestrowałem numer główny na który przychodzi faktura i naliczają mi na niego punkty profit z dwóch numerów (liczone wg wielkości rachunku).

#277473  autor: Wiesiu79
 15 lip 2008, 20:22
Aha. No trudno będę musiał zostać z tym co mam.
Dzięki za wyjaśnienia.