jena87, wiesz,ale orange nigdy nie dokładał za wiele do telefonów a przy mix 25 plus rabat mają k800i za 305 zł więc o połowe taniej niż w saturnie

więc chyba lepiej przy niskich abo brać umowe na rok a telefon samemu sobie zafundowac w komisie bądź sklepie

a co do ceny tel ,którą podałaś to zrozumiałem,że chodzi Ci o to żeby pokazac ,że są one drogie ale też nie aż tak bardzo obrazowo, samo 569 to już za drogo
A co do
ABELL, jeżeli bez pkt profit to myśle,że powinien przysługiwać Ci rabat 200 zł na telefon ( nie wiem jak masz zysk a to też gra dość dużą rolę

) wiec 6300 na 2 lata przy mix 25 na 24 miesiace bedzie chyba kosztowała 205 zł a k550i myśle,że z 250 albo jakos 245 ,nie mam systemu przed sobą to Ci teraz dokładnie nie podam;)
Artus, jena87 bardzo dobrze Ci radzi z takimi rachunkami proś o więcej bo faktycznie wiele więcej i przysługuje

Po pierwsze to zapytaj się czy dzwonią z warszawy bo klientów z premium obsługuje warszawa, a jeśli nie to znaczy, że Twój nr trafił do innej centrali tefeonicznej np, wrocław,kielce kraków itp. ,które nie może Ci za wiele niestety dać bo maksymalnie mają 2 poziom negocjacji tylko. więc jak powiedzą ,że nie to grzecznie powiedz,że poczekasz na telefon z warszawy z wyższym stopniem neg .

Samsung R200 -->Sagem myC2-->Siemens CXT70-->SE d750i-->SE k800i--> Samsung E900//SE k7ooi/