• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #266098  autor: maniek
 14 maja 2008, 10:57
Wreszcie można przenosic numery stacjonarne do sieci voip. Póki co tylko tlenofon oferuje taką opcję narazie dla 16 stref numeracyjnych. Oby więcej operatorów zdecydowało się na ten krok :cheers: Jakby ktoś cos wiedział o planach innych opów niech pisze.

#266109  autor: barteks2
 14 maja 2008, 14:00
Czy to oznacza, ze mająć internet BSA w Multimo mogę przenieść do nich numer i nie płacić w ogóle abo socjalnego :?:

Jeśli tak to wypełniam już dzisiaj wniosek, bo moja strefa numeracyjna jest dostępna w o2.pl :D

#266197  autor: maniek
 15 maja 2008, 08:51
Multimo działa w oparciu o aktywne łącze TP więc chyba tak bo przecież numer miałbyś aktywny ale to trzeba by sie dowiedziec na infolinii tlenofonu jak oni działają.

#266580  autor: Sirmark
 17 maja 2008, 12:05
mi wydaje sie ze to nie przejdzie, ale w tym calym balaganie rozne cuda moga sie zdarzyc.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew