• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #263944  autor: mm
 27 kwie 2008, 18:30
W ciągu najbliższych paru dni Orange wprowadzi zwiększony limit w wersji premium (120zł. miesięcznie)z 4GB do 6GB - więc jesli ktoś myślał nad tą ofertą to warto się chwilę wstrzymać...

#263951  autor: Darecky
 27 kwie 2008, 20:22
No ladnie, ładnie, orange wreszcie się wzięło za mobilny net... Jeszcze tylko budować więcej stacji UMTS muszą! Bo EDGE gdzie jestem - tam mam. A z plusa i ery nie ma...

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!

#263988  autor: ztomasz
 28 kwie 2008, 10:26
Szkoda ze nie pomysleli nad calkowitym zniesieniem limitow. Niestety w mojej wiosce UMTS tez nie doswiadczysz. Tutaj to jedynie ERA ma HSDPA z tymi ich glupimi limitami.

#264019  autor: kowcio
 28 kwie 2008, 14:17
ztomasz pisze:Szkoda ze nie pomysleli nad calkowitym zniesieniem limitow.
właśnie.. w styczniu kończy mi się umowa i nie będę przedłużać żeby nie wiem co (chyba że zniosą limity w co nie wierzę- internet mobilny dopiero się rozwija na dobrą sprawę)..
ale tak to jestem bardziej zadowolony niż myślałem z neta z Orange..

#264025  autor: Darecky
 28 kwie 2008, 14:41
Ja będę miał przedłużenie w grudniu i wiem, że napewno przedłużę! Sprawdzałem Plusa i Erę i jest o wiele gorzej :/ A u mnie mogę mieć tylko neta mobilnego.... Nawet jestem z orange zadowolony- EDGE 18KB/s na takim zadupiu to luksus.

[ Dodano: 2008-04-28, 14:43 ]
nie liczcie nawet na zniesienie limitów... PS: muszę modem wymienić bo mam class6, a na class10 pewnie jeszcze lepiej by mi chodziło :D

Obrazek
McDonald's Kupony na Androida!!

#264098  autor: mm
 28 kwie 2008, 22:02
Od dnia dzisiejszego nastapiła zmiana w regulaminie dla wszystkich i obecnych!!!!! klientów - z tego co widzę nie ma jeszcze nigdzie oficjalnego komunikatu...(inaczej mówiąc zwiększony limit został dla wszystkich...)_

#264145  autor: bkawa
 29 kwie 2008, 11:02
mm pisze:obecnych!!!!! klientów
Jak zwiększają limity w BE to zawsze dla obecnych też.

Domowy wyrób nalewek