W ciągu najbliższych paru dni Orange wprowadzi zwiększony limit w wersji premium (120zł. miesięcznie)z 4GB do 6GB - więc jesli ktoś myślał nad tą ofertą to warto się chwilę wstrzymać...
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
No ladnie, ładnie, orange wreszcie się wzięło za mobilny net... Jeszcze tylko budować więcej stacji UMTS muszą! Bo EDGE gdzie jestem - tam mam. A z plusa i ery nie ma...
właśnie.. w styczniu kończy mi się umowa i nie będę przedłużać żeby nie wiem co (chyba że zniosą limity w co nie wierzę- internet mobilny dopiero się rozwija na dobrą sprawę)..ztomasz pisze:Szkoda ze nie pomysleli nad calkowitym zniesieniem limitow.
ale tak to jestem bardziej zadowolony niż myślałem z neta z Orange..
Ja będę miał przedłużenie w grudniu i wiem, że napewno przedłużę! Sprawdzałem Plusa i Erę i jest o wiele gorzej :/ A u mnie mogę mieć tylko neta mobilnego.... Nawet jestem z orange zadowolony- EDGE 18KB/s na takim zadupiu to luksus.
[ Dodano: 2008-04-28, 14:43 ]
nie liczcie nawet na zniesienie limitów... PS: muszę modem wymienić bo mam class6, a na class10 pewnie jeszcze lepiej by mi chodziło
[ Dodano: 2008-04-28, 14:43 ]
nie liczcie nawet na zniesienie limitów... PS: muszę modem wymienić bo mam class6, a na class10 pewnie jeszcze lepiej by mi chodziło

Jak zwiększają limity w BE to zawsze dla obecnych też.mm pisze:obecnych!!!!! klientów