To ja sie pochwale jak era ze mna "negocjowala" a raczej wogole nie chciala "mnie" sluchac i Erze podziekowalem na stale

Zostal mi ostatni numer w Erze ( wczesniej juz kilka do Plusa przenioslem), mowie sobie zostawie sobie 'jedna" Ere - i wyszlo na to ze Era woli "stracic" klienta niz go "wysluchac"

Mi to juz wszystko jedno bylo wiec - zastanawialem sie nad umowa bez telefonu - ale tu sa gorsze warunki niz w Plusie - w Erze na rok z biznes 40 daja 20zl bonusu i nic sie nie wytarguje (przynajmniej ja nie moglem) - w plusie w biznesklasie 30 daja 25zl( analogicznie w wyzszych taryfach bez telefonu w Erze takze sa gorsze warunki niz w Plusie), ale mowie sobie moze cos z telefonem wezme na 2lata - i nie chcialem nic za 1zl

- chcialem LG Viewty z Ery w Biznes70 ale mowie sobie niech Era mi choc 50zl oposci z ceny 840zl to przedluze umowe

ale skad Era w zaparte nawet 10zl nie chciala z ceny mi zejsc i najgorsze jest to ze "baba" gadala mi jak idiocie ze ceny telefonow to ustala producent a nie era

i nic z ceny nie moga zejsc ... w takim razie sie "wnerwilem" i na wolnym rynku N82 kupilem i Erze dziekuje za 7lat wspolpracy

Wszystkie numery przenioslem do Plusa - tak Era ze mna "negocjowala" Wczesniej takze bym numery w Erze zostawil ale jak na reklamacje odnosnie zasiegu mnie "olali" nawet glupiego 10zl upustu na abonament nie dali bo u nich "siec" dziala poprawnie i ze nie mam zasiegu to nie Ery wina tylko "moja" to Era u mnie jest historia :)ps jeszcze bym w erze zostal bo niby ma stacje postawic kolo mnie na 11Listopada - ale idzie to jej jak "krew z nosa" i moze za rok ja postawi albo bym sie nie zdziwil jakby wogole nie powstala - bo skoro przez juz prawie 11lat Erze wystarczy tylko 1stacja przy Piotrkowskiej to po sie ma wysilac i stawiac druga

Era Aleksandrow Lodzki - czesc miasta zasieg zenujacy w budynkach byl przez 10lat -
http://szalony2007.republika.pl/era.png . Teraz jest tak -
http://img163.imageshack.us/img163/5237 ... ot0100.png Wkoncu

Widac roznice