• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 25 z 25
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25

#247093  autor: D@wid
 22 sty 2008, 22:50
Witam

zaistniał problem z moim GG.
Włączam GG loguje się, i jest wszystko OK, zmieniam status z niedostępnego na z/w, po chwili jak już zmienię, wyskakuje że nie można pobrać listy kontaktów :(
czy wie może ktoś o co chodzi :| ?
nawet nie muszę zmieniać statusu na niewidoczny, dostępny albo z/w i tak po chwili wyskoczy że nie można pobrać listy.
Może by wszystko od nowa zrobić, czyli ściągnąć GG, tylko czy będę miał tą subskrybcję, czy będę musiał zamawiać od nowa ?

ps. mam motorola v3x

Pozdrawiam i proszę o szybką odp.

joł

#249239  autor: kalvi
 03 lut 2008, 22:07
witam panowie pomuzcie mi bo zaraz sie zamorduje z tym swoim fonem czy moze mi ktos idealnie napisac jak debilowi krok po kroku jak w noki 6230i dzialalo HeyahGG powiem ze mam problem polegajacy na tym ze tak jak innym pokazuje sie komunikat " Błąd sieciowy : "Nie można ustalić aktualnego numeru wersji aplikacji z powodu błędu komunikacji z serwerem wersji. Aplikacja zostanie zamknięta " przeszukalem to forum i stworzylem jak muwiliscie punkt dostepu ale tu pojawia mi sie problem jak zmienic preferowany punkt dostepu poniewaz gdy chce jakis wybram mam tylko jeden do wyboru pomozcie mi prosze

#251344  autor: Robert Worach
 15 lut 2008, 14:11
witam:D zainteresowalo mnie to forum :) i z checia skorzystam z oferty ery chodz jestem uzytkownikiem plusa.. prosilbym tylko o jakies podpowiedzi np. czy moglbym wykupic odrazu np kilka tych subskrypcja ?? np odrazu za 10 zł na 10 tygodnii??
nie wiem czy to jest mozliwe wiec pytam...

Robert Worach

#251352  autor: aga
 15 lut 2008, 14:23
Robert Worach pisze:czy moglbym wykupic odrazu np kilka tych subskrypcja ?? np odrazu za 10 zł na 10 tygodnii??
Nie
Kod: Zaznacz cały
Operator będzie pobierał  opłatę subskrypcyjną  za każdy rozpoczęty okres 7 dni
czyli co tydzień 1 zł brutto

#253514  autor: Tulka1
 26 lut 2008, 12:56
Rano bez problemu uruchamiałam gg w telefonie a teraz pisze mi błąd sieciowy-nie można ustalić aktualnego numeru wersji aplikacji z powodu błędu komunikacji z serwerem wersji. Co teraz mam zrobić? :( Mam telefon w era tak tak

#253620  autor: yagi
 26 lut 2008, 21:31
Tulka1 pisze:Rano bez problemu uruchamiałam gg w telefonie a teraz pisze mi błąd sieciowy-nie można ustalić aktualnego numeru wersji aplikacji z powodu błędu komunikacji z serwerem wersji. Co teraz mam zrobić? :( Mam telefon w era tak tak
Jaki telefon? Zgaduje ze Nokia...

#259348  autor: Kamila
 31 mar 2008, 15:35
Jeszcze raz potrzebna jest konfiguracja tego telefonu. Jeśli to Nokia to trzeba ustawiać punkt dostępu.

Ustawienia- konfiguracja - własna konfiguracja ustawień - dodaj - punkt dostępu

Nazwa użytkownika - erainternet

Ustawienia punktu dostępu:
Nośnik danych - Dane pakietowe
Ustawienia nośnika:
*Punkt dost. do danych pakietowych - erainternettt
*Typ sieci - IPv4
*Typ uwierzytelniania - normalne
*Nazwa użytkownika - erainternet
*Hasło- erainternet
*Powtórzenie hasła - erainternet

Powracamy do konfiguracji i zmieniamy Preferowany punkt dostępu na ten, który właśnie stworzyliśmy.
Jeszcze tylko - Uaktualniamy domyślne w aplikacjach oraz na koniec wyłączamy i włączamy tel. Powinno już działać :)

#259766  autor: karolka89
 02 kwie 2008, 18:56
Ja mam taki problem. Mam Nokię 6131 i jak sie łącze po pojawia mi sie "Nie można ustalić aktualnego numeru wersji aplikacji z powodu błędu komunikacji z serwerem wersji. Aplikacja zostanie zamknięta" I co mogę zrobić ?? Nie wiem czy Era po prostu tą nokie podała żeby dać czy da się coś ustawić bo najlepsze jest to że normalne gg nie z ery mi działa
proszę o pomoc :D

#259814  autor: waeren
 02 kwie 2008, 21:56
Ja na nokii 6131 wbiłem ręcznie ustawienia ze strony dla modelu 6103 i do tego ściągnąłem wersję prostą 1.2b, bo ta 2.0b nie chciała się zainstalować na 6131, nie wiem dlaczego, i od tego czasu zero problemów z gg na komórce :D Tylko jedna rada praktyczna, jak uruchamiasz gg na telefonie to wyłącz na kompie bo będzie najprawdopodobniej wylogowywać na komórce...

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#259826  autor: karolka89
 02 kwie 2008, 23:46
ale we własnoręcznej konfiguracji w erze chyba już nie ma tej nokii. I skąd mogę to wersje wziąć :D

#260417  autor: lukastel
 07 kwie 2008, 02:07
Czy Wam również nadal nieraz za korzystanie z ERA GG nalicza pakiet danych?

#261410  autor: karolka89
 12 kwie 2008, 14:51
Nie wiem czy pobiera, ale jak będzie to pójdę tam do ery i niech mi to odliczą bo nie po to piszą ze tylko płaci sie 1 zł za tygodniowo żeby płacić jeszcze za przesyłanie danych :D

#261665  autor: lukastel
 13 kwie 2008, 16:16
Tego odliczania co miesiąc to ja mam dość...

#261836  autor: krisof
 14 kwie 2008, 16:54
Mam siemensa me75 w EraFun gdy właczan eragg to wyskakuje mi komunikat GPRS błąd połączenia potrm pojawia sie " nie można ustalić aktualnego numeru wersji aplikacji z powodi błedu komunikacji z serwerem wersji. Aplikacja zostanie zamknięta."
sciaglem jakies konfiguracje ze strony ery ale to nic nie daje.
jak ktos wie o co chodzi to niech pisze tu albo GG 996278

#261853  autor: krisof
 14 kwie 2008, 18:06
GPRS byl wlaczony a konfigi robilem i dla ery i tak taka
  • Strona 25 z 25
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 1