Pisałem do Ery 5,04 (sobota) odpowiedz dostałem 6,04 (niedziela) w poniedziałek dzwoniłem do BOA żeby przedłużyć umowę ,kobiecina miała zadzwonić ok. 15 i potwierdzić czy jest K770i inny niż brązowy ,nie zadzwoniła ani nie dostałem smsa potwierdzającego .Wtorek dzwonie czy wszystko jest jak było uzgodnione dzień wcześniej i typcio mi mówi, ze sie umowa zmieniła i nie ma tej promocji i ze będzie przez następne 12 miesięcy pełna opłata .Ostatecznie zmieniło sie z 13 na 12 miesięcy 50%abonamentu i 12 miesięcy upustu 15zl do końca trwania umowy. Telefon był u mnie w środę z nowa umową .
Poniżej wklejam od Ery odpowiedz z moim zapytaniem :
Niebawem wygasa ostatecznie mi umowa, a dokładnie 12.04.08, i przejdę
z abonamentu na system TAK TAK gdyż jak do tej pory oferta nie była
zadowalająca, tym bardziej dla stałego klienta ( posiadającego poki co
dwa aktywne abonamenty), wracajac do tematu jestem skłonny podpisac z
wami umowę i ją przedłużenia na kolejny okres jednak chcialbym sie
dowiedziec na jakie warunki mogę liczyć, zostając dalej waszym abonentem
przez następne 24 miesiące .Macie nowe promocje na stronie
www.era.pl.
np. ofertę 60zł/120min plus 200 do jednej osoby w Erze z której może
skorzystać każdy nowy użytkownik nie licząc abonamentu po 1zł przez 3
pierwsze miesiące kupując w sklepie era.pl. plus nowy telefon .Czym by
sie różnił mój abonament o podobnej taryfie jako stałemu abonentowi ?
Jeżeli jesteście w stanie zaproponować mi ciekawą oferte to bardzo
prosze mi ja w odpowiedzi lub poprzez konsultanta telefonicznie
przedstawić, tak abym mógł sie zastanowić i ostatecznie podjąć decyzje.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz :Jacek G
Witam.
Serdecznie dziękuję za korespondencję skierowaną do Internetowego Biura Obsługi Abonenta.
Mam przyjemność przedstawić indywidualną propozycję przygotowaną specjalnie dla Pana. Jeżeli chciałby Pan wymienić telefon na nowy oraz dodatkowo zoptymalizować koszty połączeń proponuję wybór Oferty dla Wymagających
Promocja umożliwi Panu wybór atrakcyjnych, indywidualnie dopasowanych do Pana potrzeb pakietów taryfy Nowa Era. Dodatkowo otrzyma Pan upust na abonament przez okres 24 cykli rozliczeniowych, z czego przez okres pierwszych 13 miesięcy upust ten wynosić będzie aż 50%.
Promocyjne zestawy*:
- Nowa Era 20 - miesięcznie 30 minut lub 90 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 10 zł z VAT (przez 13 pierwszych miesiący) oraz 20,00 zł z VAT przez miesiące pozostałe do końca aneksu
- Nowa Era 40 - miesięcznie 70 minut lub 210 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 20,00 zł z VAT (przez 13 pierwszych miesiący) oraz 25,00 zł z VAT przez miesiące pozostałe do końca aneksu
- Nowa Era 60 - miesięcznie 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 30,00 zł z VAT (przez 13 pierwszych miesiący) oraz 45,00 zł z VAT przez miesiące pozostałe do końca aneksu
Dzięki ofercie będzie Pan mógł zakupić markowy model aparatu w cenie promocyjnej z załącznika cenowego.
Wykaz wszystkich aparatów wraz z cenami promocyjnymi przy poszczególnych taryfach jest dostępny na naszej stronie internetowej pod adresem
http://www.era.pl/
Dodatkowo, tylko jako Stały Abonent, otrzymuje Pan możliwość dopasowania taryfy wedle własnych potrzeb. Do każdej z taryf może Pan wykupić usługi dodatkowe na warunkach cennika Nowa Era.
Zmiany można dokonać samodzielnie poprzez witrynę
www.era.pl (opcja bezpłatna) lub poprzez konsultanta Biura Obsługi Abonenta, 602900 (opcja płatna 6,10 zł z VAT).
W taryfie Nowa Era stawka za minutę połączenia po wykorzystaniu minut z abonamentu to jedyne 0,49 zł z VAT (w taryfach Nowa Era 80, 100, 120, 200) lub 0,59 zł z VAT (w taryfach Nowa Era 20, 40, 60) za minutę połączenia, a koszt SMS-a to 0,20 zł z VAT. Opłaty za połączenia naliczane są za każdą sekundę.
Nadmieniam, że jako Stały Abonent może Pan korzystać z usług sieci Era na specjalnych warunkach, ponieważ wyżej wymienione przywileje są dostępne wyłącznie w ofercie dla Stałych Abonentów. Proponuję wygodny sposób realizacji oferty - aneks może zostać bezpłatnie dostarczony przez kuriera pod wskazany przez Pana adres, co pozwoli Panu na zaoszczędzenie czasu. W celu ustalenia szczegółów proszę o kontakt pod numerem Biura Obsługi Abonenta 602 900 (opłata za połączenie wg cennika). Nasz konsultant odpowie na Pana pytania i doradzi najbardziej korzystne rozwiązanie.
*Oferta może ulec zmianie.
Zachęcam do skorzystania z promocji.
Z wyrazami szacunku