• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #260832  autor: ;Domelo
 09 kwie 2008, 16:09
Właśnie dowiedziałem się od brata że pojawił się u nich w Plusie plusfon 603 :shock: . Pisał mi że na prawde fajny telefon . Jak przyniesię go do domu to napiszę o nim coś wiecej :)

c210-->k700-->w610-->w810i-->w715-->w810i-->C905-->Neo V-->Xperia P

Nokia - zakała telefonów :smt005

#260836  autor: mariusz9a
 09 kwie 2008, 16:22
Tutaj jest jakiś teścik tego telefonu.

#260859  autor: ;Domelo
 09 kwie 2008, 17:40
:shock: To mnie zaskoczyłeś tym testem . Ja wogóle nie wiedziałem że jest taki telefon a w necie są już jego testy . Dzieki wielkie . Coraz bardziej zaczyna mi się on podobać :) Karciocha pamięciochy 2 GB w zestawie :shock:

[ Dodano: 2008-04-10, 14:35 ]
Wczoraj bawiłem się tym telefonem i powiem wam że na prawde miło mnie zaskoczył . Bardzo dobrze wykonany, nic nie skrzypi tak jak to było w plusfonie 601i. Kiedy telefon jest zamkniety wygląda prawie identycznie jak SE z610i :) . Bardzo spodobał mi się zewnetrzny wyświetlacz ;) kiedy otworzyłem klapke ukazała mi się kompletnie niecodzienna klawiatura :shock: dzieki temu ze klawiatura jest tak zamaskowana nic nie ma prawa wlecieć do wnetrzności telefonu :-D Kiedy otworzymy telefon wydaje się on nam bardzo duży wg mnie zmieściłby się wiekszy wyświetlacz . Wyświetlacz w tym telefonie ma 2 cale i pomino że rozdzielczość jego jest taka sama jak w poczciwym k700i to nie widzimy pixeli i wyświetlacz na prade ładnie odwzorowywuje kolory :P
Telefon jak dla mnie bardzo ładnie gra :) Dla mnie najważniejsze jest żeby telefon grał czysto i w miarę głośno i z nim tak właśnie jest . Brat mówił ze brakuje mu basu a ja sobie pomyślałem przecież jak z takiego małego głośniczka może wydobyć się bas? Niestety nie testowałem słuchawek ale pamietam że te od 401i były wygodne aczkolwiek troche kiepskawo grały . Telefon baardzo rozczarował mnie aparatem . Zdjecia wychodzą wg mnie paskudnie :( Co prawda telefon testowałem tylko w domu ale z kilkoma żarówkami . Zdjecia wychodzą jednak bardzo ciemne i ogółem kiepskie :|
Podsumowanie

Plusy :
Duży i co najważniejsze ładny wyświetlacz
Dobrze grające mp3 na głośniku
Ładny wygląd telefonu ale tylko kiedy jest zamkniety :roll:
Bardzo ciekawy wyświetlacz zewnętrzny
Możliwość minimalizowania odtwarzacza mp3 (gra również kiedy zamkniemy klapkę)
Dwie kamery (jedna do zdjec a 2 do videorozmowy)

Minusy :
Widoczne odciski palców na zewnetrznej obudowie
Kiepski aparat
Brak lampy błyskowej
brak radia

Ogólnie polecam telefon bo powinien być dosyć tani a jednak oferuje duże możliwości :)

No i to by było na tyle . Kończe już bo z tego prawie test wyszedł :mrgreen:

c210-->k700-->w610-->w810i-->w715-->w810i-->C905-->Neo V-->Xperia P

Nokia - zakała telefonów :smt005