To mnie zaskoczyłeś tym testem . Ja wogóle nie wiedziałem że jest taki telefon a w necie są już jego testy . Dzieki wielkie . Coraz bardziej zaczyna mi się on podobać

Karciocha pamięciochy 2 GB w zestawie
[ Dodano: 2008-04-10, 14:35 ]
Wczoraj bawiłem się tym telefonem i powiem wam że na prawde miło mnie zaskoczył . Bardzo dobrze wykonany, nic nie skrzypi tak jak to było w plusfonie 601i. Kiedy telefon jest zamkniety wygląda prawie identycznie jak SE z610i

. Bardzo spodobał mi się zewnetrzny wyświetlacz

kiedy otworzyłem klapke ukazała mi się kompletnie niecodzienna klawiatura

dzieki temu ze klawiatura jest tak zamaskowana nic nie ma prawa wlecieć do wnetrzności telefonu

Kiedy otworzymy telefon wydaje się on nam bardzo duży wg mnie zmieściłby się wiekszy wyświetlacz . Wyświetlacz w tym telefonie ma 2 cale i pomino że rozdzielczość jego jest taka sama jak w poczciwym k700i to nie widzimy pixeli i wyświetlacz na prade ładnie odwzorowywuje kolory

Telefon jak dla mnie bardzo ładnie gra

Dla mnie najważniejsze jest żeby telefon grał czysto i w miarę głośno i z nim tak właśnie jest . Brat mówił ze brakuje mu basu a ja sobie pomyślałem przecież jak z takiego małego głośniczka może wydobyć się bas? Niestety nie testowałem słuchawek ale pamietam że te od 401i były wygodne aczkolwiek troche kiepskawo grały . Telefon baardzo rozczarował mnie aparatem . Zdjecia wychodzą wg mnie paskudnie

Co prawda telefon testowałem tylko w domu ale z kilkoma żarówkami . Zdjecia wychodzą jednak bardzo ciemne i ogółem kiepskie
Podsumowanie
Plusy :
Duży i co najważniejsze ładny wyświetlacz
Dobrze grające mp3 na głośniku
Ładny wygląd telefonu ale tylko kiedy jest zamkniety
Bardzo ciekawy wyświetlacz zewnętrzny
Możliwość minimalizowania odtwarzacza mp3 (gra również kiedy zamkniemy klapkę)
Dwie kamery (jedna do zdjec a 2 do videorozmowy)
Minusy :
Widoczne odciski palców na zewnetrznej obudowie
Kiepski aparat
Brak lampy błyskowej
brak radia
Ogólnie polecam telefon bo powinien być dosyć tani a jednak oferuje duże możliwości
No i to by było na tyle . Kończe już bo z tego prawie test wyszedł

c210-->k700-->w610-->w810i-->w715-->w810i-->C905-->Neo V-->Xperia P
Nokia - zakała telefonów