Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Czyli jest korzystniej...po wszystkich znizkach przy 3 ofertach czyli 120 minut do wszystkich bylo po 49,50 a teraz w odpowiedniku w nowej erze 60 jest 45pln.jedynie ceny aparatow cofnely sie jakby o 1 tabelke...dobrze kombinuje ?Karbon pisze:- Nowa Era 60 - miesięcznie 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 45,00 zł z VAT"
yyy... z tego co pamiętam, zawsze było po 4500Karbon pisze:Dodam jeszcze, że teraz 150 zl zniżki na telefon "kosztuje" 4500 pkt. Era Premia a nie 5000 pk. tak jak dotychczas.
Tak, było 49.50 jak się wynegocjowałoYearman pisze:Karbon napisał/a:
- Nowa Era 60 - miesięcznie 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 45,00 zł z VAT"
Czyli jest korzystniej...po wszystkich znizkach przy 3 ofertach czyli 120 minut do wszystkich bylo po 49,50 a teraz w odpowiedniku w nowej erze 60 jest 45pln.jedynie ceny aparatow cofnely sie jakby o 1 tabelke...dobrze kombinuje ?
to jest wlasnie najgorsze. nie dosc ze przesuneli cennik niekorzystnie to jeszcze na dodatek trudniej zbic cene przez to ze te dodatkowe minuty do ery, weekendy itd. nijak nie wplywaja na obcizenie ceny fona.xsysiu pisze:mnie właśnie martwi elastyczne dopasowanie taryf, dojdzie do tego ze zamiast blueconnect w telefonie będę musiał płacić za ściągnięte kbwcześniej mogłem część pakietów minut zamienić na blueconnect. Co do oferty to mam wrażenie że wcześniejsza była bardziej elastyczna każdy wybierał co chciał, teraz będą nas uszczęśliwiać na siłę. a zadodatki przyjdzie dodatkowo zapłacić
Jednym słowem... porażka.... poprzednio chciałem wziąć telefon MOTOROLA V8 i było tak:
Promocja umożliwi Panu wybór atrakcyjnych, indywidualnie dopasowanych do Pana potrzeb pakietów taryfy Nowa Era. Dodatkowo otrzyma Pan upust na abonament przez okres 24 cykli rozliczeniowych, z czego przez okres pierwszych 4 miesięcy upust ten wynosić będzie aż 50%.
Promocyjne zestawy:
- Nowa Era 20 - miesięcznie 30 minut lub 90 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 10 zł z VAT (przez 4 pierwsze miesiące) oraz 20,00 zł z VAT przez miesiące pozostałe do końca aneksu
- Nowa Era 40 - miesięcznie 70 minut lub 210 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 20,00 zł z VAT (przez 4 pierwsze miesiące) oraz 25,00 zł z VAT przez miesiące pozostałe do końca aneksu
- Nowa Era 60 - miesięcznie 120 minut lub 360 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 30,00 zł z VAT (przez 4 pierwsze miesiące) oraz 45,00 zł z VAT przez miesiące pozostałe do końca aneksu