• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #258416  autor: user_delete7
 26 mar 2008, 09:24
wczoraj dzwonilem do konsultanta w sprawie uslugi kto dzwonil bo nie dziala wcale ,a dziewczyna mi powiedziala, ze nr przeniesione z innych sieci do play nie moga miec tej uslugi zalaczonej ze wzgledu na problemy technichnczne z jakim sie boryka operator :roll: jestem ciekawy ile jeszcze uzytkownikow ma taki sam problem?
Ostatnio zmieniony 26 mar 2008, 11:36 przez user_delete7, łącznie zmieniany 1 raz.

#258419  autor: Jedrker
 26 mar 2008, 09:32
Generalnie to ta usługa chyba ma chwilowe problemy, nie przenosiłem numeru z innej sieci, od początku jestem w Play, no i na obecną chwilę u mnie usługa raz działa, a raz nie.
A jeśli już działa, to powiadomienie o próbie połączenia potrafi do mnie przyjść po 24 godzinach od zdarzenia :mrgreen:
Piszmy zgłoszenia przez stronę www Playa, muszą zareagować :)

#258424  autor: plusteczek
 26 mar 2008, 10:20
A jak Ci działa telefon po przeniesieniu numeru, oprócz tego małego problemu, bo też jestem zainteresowany przeniesieniem z PLUSA. A Ty z jakiego operatora przeniosłeś nr i czy brałeś jakiś abonament?

#258429  autor: aga
 26 mar 2008, 11:24
Jedrker pisze:Generalnie to ta usługa chyba ma chwilowe problemy, nie przenosiłem numeru z innej sieci, od początku jestem w Play, no i na obecną chwilę u mnie usługa raz działa, a raz nie.
u mnie już od jakiegoś czasu nie działa, a numer jest Playa (nie był przenoszony z innej sieci)

#258430  autor: user_delete7
 26 mar 2008, 11:25
ja mialem tel w plusie w usludze simplus i przechodzilem na play karta w 7 dni mi przeniesli nr ze plus odlaczyl mi nr o dzien wczesniej :/ przez co nie mialem z nikim kontaktu a play zalaczyl mi nr dopiero nastepnego dia o 10 rano ;/ wszystkie funkcje dzialaja normalnie z wyjatkiem tej co jest w temacie jedna rzecza co mnie rozczarowalo ze nie ma juz 200sms za free :( ale dostajesz 60 min do play za przeniesnie nr i tylko jednorazowo

#258467  autor: tomko111
 26 mar 2008, 14:52
Usługa działa, tylko w inny sposób niż u innych operatorów. Zamiast powiadomienia SMSem, teraz na naszym wyświetlaczu samoczynnie wyświetla się nr osoby, która do nas dzwoniła wraz z datą. Jest jeden problem - ta informacja pojawia się z wielkim opóźnieniem, czasem po 24h nawet..

#258548  autor: Ryszard Lubicz
 26 mar 2008, 19:43
Gdzie to wcisnąć? Bo człowiek zamotany po tym szpitalu...

Grażynko wybacz...

#259215  autor: user_delete7
 30 mar 2008, 14:17
wczoraj sie dowiedzialem ze uslugi kto dzwonil i juz w zasiegu nie moga dzialc razem mozna miec tylko jedna zalaczona usluge czyli to lub to :roll: wczesniej one dzialaly razem z tego co pamietam