• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #253726  autor: lukaaasz155
 27 lut 2008, 16:05
Kupiłem przedwczoraj i wszedłem sobie na Google, mam je w zakładce , troche posiedzialem na nich i mi wzielo 40 zł, czy to mi odda czy jak?

#253734  autor: Asteroid
 27 lut 2008, 16:31
Chyba wszedłeś przez wap ? Bo ten pakiet tylko na www. Chociaż kiedyś też mi pobrało z konta przy zamówionym pakiecie. Nie byłem pewny co do kwoty, ale po kilku dniach sami zwrócili.

#253735  autor: lukaaasz155
 27 lut 2008, 16:39
nie wiem przez co wszedlem.... to moze mi tez zwrócą

#253981  autor: polko
 28 lut 2008, 19:07
Zapewne miałeś aktywny zły profil ustawień dostępu do Internetu. Plus ma bardzo korzystne pakiety na GPRS, jednak jak zapomnimy wykupić taki pakiet lub skonfigurować dobrze telefon to po korzystaniu z dobrdziejstw Internetu komórce musimy się pogodzić ze zniknięciem sporej ilości środków z konta :mrgreen:

#253996  autor: lukaaasz155
 28 lut 2008, 20:50
Dokładnie, kupe kasy mi wzielo i tego juz mi nie odda :( teraz juz mam 'dobry' profil internetowy i wszystko jest OK
Dzieki, pozdrawiam :)

#254026  autor: user_delete7
 29 lut 2008, 11:44
a mam takie pytanie zeby mi zabralo z pakietu plusa a nie z konta jak bede wysylac maile z tel(dokladnie motka v3) jaki musze miec ustawiony profil ?? www. czy wap.?? bo nie mam pojecia do jakiej kategorii to mam przydzielic czy do internetu czy przegladarki wap

#254027  autor: dechomenon
 29 lut 2008, 11:48
TSB pisze:mam takie pytanie zeby mi zabralo z pakietu plusa a nie z konta jak bede wysylac maile z tel(dokladnie motka v3) jaki musze miec ustawiony profil ?? www. czy wap.?? bo nie mam pojecia do jakiej kategorii to mam przydzielic czy do internetu czy przegladarki wa
no masz wszystko podane w regulaminie klik
musisz mieć ustawiony profil internet, www.plusgsm.pl wtedy pobiera Ci z pakietu.

#254029  autor: user_delete7
 29 lut 2008, 11:52
dechomenon pisze:no masz wszystko podane w regulaminie klik
musisz mieć ustawiony profil internet, www.plusgsm.pl wtedy pobiera Ci z pakietu.
ale nie ma tam nic opisanego jaki musze miec ustawiony profil tylko pisze ze musze miec ustawiony prawidlowo telefon to nic mi nie mowi szukalem wczesniej na stronie operatora takich informacji ze jakos nie jestem w stanie sie polapac gdzie co jest :/

#254052  autor: D@rio
 29 lut 2008, 15:52
TSB pisze:ale nie ma tam nic opisanego jaki musze miec ustawiony profil tylko pisze ze musze miec ustawiony prawidlowo telefon to nic mi nie mowi szukalem wczesniej na stronie operatora takich informacji ze jakos nie jestem w stanie sie polapac gdzie co jest :/
ale jest napisane przez jaki APN masz się łączyć...

Obrazek

#254060  autor: Asteroid
 29 lut 2008, 16:30
Jak uda ci się już ustawić klienta poczty elektronicznej, to nie martw się o kasę z jakiego konta pobierze, bo na pewno z pakietu w pierwszej kolejności.

#254095  autor: lukaaasz155
 29 lut 2008, 19:35
Musisz mieć zaznaczony profil internetowy: INTERNET_GPRS, wtedy kasy nie bierze a z pakietu upływają MB :)

#254126  autor: user_delete7
 01 mar 2008, 09:14
dzieki wszystkim usluga dziala jak powinna :wink: