• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #251997  autor: Tomasz87
 18 lut 2008, 21:32
Witam. Mam nietypowe pytanie. Natomiast poszukuję nr tel. przez, który osobiście mógłbym porozmawiać z Panią Strężyńską od TP. Może być to również adres e-mail. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2008, 20:22 przez Tomasz87, łącznie zmieniany 1 raz.

#252000  autor: bkawa
 18 lut 2008, 21:38
Tomasz87 pisze:Panią Strężyńską od TP
Jest szefem Urzędu Komunikacji Elektronicznej. Google nie boli tu jest formularz kontaktowy, wątpię czy Ci się uda pogadać bezpośrednio. :wink:

Domowy wyrób nalewek

#252003  autor: D@rio
 18 lut 2008, 21:41
bezpośrednio Ci się nie uda. Jedynie listownie, wtedy możesz bezpośrednio korespondować z Panią Strężyńską... mi - odpisała osobiście :-)

Obrazek

#252022  autor: elrond
 18 lut 2008, 23:08
Potwierdzam - p. Streżyńska odpisje osobiście. Bardzo to miłe i ma się poczucie, że ktoś Cie wysłuchuje.

Jak pisałem do Giertycha, to otrzymałem tylko "undelivered mail"... :evil: Także kontakty z UKE wypadają na tym tle wzorowo - polecam.

#252028  autor: D@rio
 18 lut 2008, 23:26
elrond pisze:Potwierdzam - p. Streżyńska odpisje osobiście. Bardzo to miłe i ma się poczucie, że ktoś Cie wysłuchuje.
mi odpisała listownie, korespondencyjnie, poleconym. Akurat w innej sprawie bo dotyczyła ona WiMAX'a ale odpisała. Bardzo ją cenię za to że wykonuje powierzone jej zadania profesjonalnie.

Obrazek

#252038  autor: JayCee
 18 lut 2008, 23:57
Panowie - bez urazy - ale sądzicie, że urzędnik na takim stanowisku ma czas na odpisywanie na listy kierowane do niego. Według mnie, nie zawsze ma pewnie nawet czas na autoryzacje odpowiedzi, które są w jej imieniu pisane. Ale być może jestem w błędzie.

#252041  autor: yagi
 19 lut 2008, 00:45
JayCee pisze:Panowie - bez urazy - ale sądzicie, że urzędnik na takim stanowisku ma czas na odpisywanie na listy kierowane do niego. Według mnie, nie zawsze ma pewnie nawet czas na autoryzacje odpowiedzi, które są w jej imieniu pisane. Ale być może jestem w błędzie.
Jesli tego nie robi osobiscie to wazne ze "szoł" jest ;) I to pokrzepia dusze tych, ktorzy dostaja taki list :D

#252143  autor: Tomasz87
 19 lut 2008, 19:49
A możecie podać ten adres e-mail?

#252147  autor: bkawa
 19 lut 2008, 20:02
Kliknij tu. W moim pierwszym poście też jest.

Domowy wyrób nalewek