Witam!
Rezygnując z Neostrady a wchodząc do Multimo nie wiedziałam ,że spotkam się z brakiem ,nie wiem jak to nazwać.Otóż 10 marca tego roku skonczyła mi się umowa,a ja zupełnie o niej zapomniałam i dalej korzystałam z netu ale byłam zaskoczona gdy w tym miesiącu nie przyszła mi zapłata za neta.Pewnego dnia dzwoni do mnie pani i mowi mi ,że mam nie uregulowany rachunek,ja oczywiście zdziwiona,mówię niemozliwe bo rachunki opłacam regularnie choć z opóznieniem ale płace,więc wysyłam faksem kopie zapłaconych rachunków.Na drugi dzien znowu dzwoni do mnie ,że mam nie zapłacony jakiś rachunek,ja wkurzona ,że to nie mozliwe bo dostaliście kopie zapłaty,oburzonym tonem prawie krzykiem mowi ,że moze pani z listopada nie uregulowała,ja na to ,że nie proszę pani mam wszystko opłacone,więc ona powiedziała zebym zkontaktowała sie z multimo,że ona nie ma tych kopii(oczywiście rozmawiałam cały czas z firmą windykacyjna).Pózniej przyszlo mi do głowy,że skoro do 10 marca miałam umowe a jej nie zerwałam ani nie zawarłam innej wpłaty nie dokonałam za kwiecień,moje pytanie jak oni sprawdzaja klientow,zamiast sprawdzać nasyłaja na mnie windykatora,mało tego pewna pani z firmy windykacyjnej dzwoni z numeru stacjonarnego ale jako głuchy telefon na moją komorke.Wcześniej to po prostu zlekcewazyłam bo pomyślałam,że może pomyłka,to były dwa połączenia,odebrałam i ktoś odłożył słuchawke.Na drugi dzien to samo ale tym razem odbierał mąż ponieważ ja nie mogłam i historia się powtorzyła,mąż do mnie mówi łuche telefony do ciebie ja oczywiście oczy wielkie sprawdzam te połączenie i ten sam numer co wcześniej.Zlekceważyłam znowu ale trzeciego razu nie zlekceważyłam,okazało sie ,że to pani z tej firmy windykacyjnej robi sobie żarty i na dodatek jąka sie i wyłącza gdy z koleii ja sie łączę z tym numerem i mowie o co chodzi rozmawia ze mną inna osoba twierdząc ,że to jakaś pomyłka albo problemy z łączem telefonicznym ja oczywiście że chyba pani żartuje tyle razy głuchych telefonów i to żarty!A ta pani rano z panią rozmawiała i wszystko zostało wyjaśnione a ja na to ,że teraz to ja skontaktuje sie z policją za takie zachowanie!Wierzcie mi przez te firme windykacyjną poczułam się jak jakiś złodziej,kryminalista albo jeszcze gorzej.Zrezygnowałam z ich usługi i wysyłam pismo do prezesa ze skarga i imieniem i nazwiskiem tej pani oraz numerem telefonu.Jestem oburzona!!!!!!!!!!