• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #246537  autor: Encore
 19 sty 2008, 10:28
Witam!

Co prawda Nokia Aeon jeszcze nie wyszla i nie ma daty premiery :(
wiec szukalem podobnych telefonow

Udalo mi sie znalesc Cristal Blue W168
Obrazek

prawda ze ladnie sie prezetuje :D Zastanawiam sie nad jego kupieniem..

spotkal sie ktos z tym telefonem ? co o nim myslicie ?

JaRo

#246538  autor: Klusek
 19 sty 2008, 10:38
To jest chińska podróbka koncepcyjnego telefonu Nokii. Właśnie z racji tego, że jest to chińczyk nie wiadomo jak może być z jakością samego telefonu a może być niestety kiepsko. Gdyby to zrobił jakiś inny i znany producent to co innego, ale tak... czy warto ryzykować?

Obrazek
Obrazek

#246539  autor: Encore
 19 sty 2008, 10:41
Jestem gotow zaryzykowac! :D
telefon mozna nabyc na Allegro.pl
choc jest ich tam malo sztuk

moze ktos zna inne marki takich telefonow ??

JaRo

#246542  autor: Xy
 19 sty 2008, 10:46
Wyglada jak zabawka z kiosku. No ale kazdemu podoba sie co innego ;)

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71

#246557  autor: dechomenon
 19 sty 2008, 12:22
Klusek pisze:To jest chińska podróbka koncepcyjnego telefonu Nokii. Właśnie z racji tego, że jest to chińczyk nie wiadomo jak może być z jakością samego telefonu a może być niestety kiepsko. Gdyby to zrobił jakiś inny i znany producent to co innego, ale tak... czy warto ryzykować?
to tak samo jak Nokia teraz przenosi fabrykę z NIemiec do Rumunii, telefony z Węgier Nokii pozostawiają wiele do życzenia

a ten wynalazek dla mnie plastik-fantastik

#246560  autor: kebulon
 19 sty 2008, 13:24
niewiem czemu ,moze tylko mnie zdjecie tego ''cuda'' bardzo razi w oczy :-D .Encore -lepiej już poszukaj jakiegoś sprawdzonego i polecanego telefonu z którym nie będzie problemu z serwisowaniem ani niczym :-) pozdro

#246571  autor: Encore
 19 sty 2008, 13:54
hmm.. drugim telefonem jaki mnie interesuje to SE k850i ;p
ale aktualnie nie dysponuje taka sumka :/

telefon jaki mi sie mazy to wlasnie Nokia Aeon, z ktora nawet nie wiadomo czy produceci ja wypuszcza w obieg.. :D

Wiec poszukuje telefonow tego typu podobnych :)
znalazlem Crystal blue i nie powiem.. zainteresowal mnie bardzo! ;]
tylko jaki opis do tego telefonu szczegolowy to ciezko znalesc :/

PzDr.

JaRo