Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
czwartkowe imprezki ciesza sie coraz wieksza popluranoscia wsrod polskich gosci w SL...
a co sadzicie o nowym temacie tyg-sex??wzbudzi jakies gwaltowne dyskusje??wedlug mnie tak, juz powoli sie zaczynaja...
Mało hm w sumie fakt, ale teraz dużo osób nawija o Świętach, i Świętym Mikołaju ja jestem ciekaw jakie będą w tym kierunku konkursiki no i jakie Akcje...
[ Dodano: 2007-12-05, 20:59 ]
A propo konkursów znowu wygrałem )) a Wy bierzecie udział? I co myślicie o wyborach Bloogera roku??
Fakt każdy pisze inaczej, ale jest kilka osób, które są szanowane ponad szacunkiem innych, że to tak ujmę, wiem gramatycznie tragedia, ale nie wiedziałem jak to zapisać konkurs randkowy dobiega końca... ktoś brał udział
w plebiscycie bedzie ostra rywalizacja to juz teraz wiadomo...
ja to zazdroszcze ososbom, ktore w konkursie na najlepszy tekscik rymowany wygraly bilety na 50centa...
No nie gadaj, że widety pozostaną niezauważone
Ja już sobie kilka wybrałam i widzę, że zanteresowanie cały czas rośnie- coraz więcej osób blogi sobie zmienia