• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #238060  autor: Qyon
 08 gru 2007, 10:34
Witam

Mam takie małe pytanko do użytkowników w/w oferty. Mianowicie czy zamawiając ową oferte poprzez sklep online również mam możliwosc skorzystania z rabatu 50% przez okres 4 mcy?.

Drugie moje pytanie tyczy się zaś usługi hot-spot, która kosztuje 36,60. Czy za tą usługe trzeba również płacic miesiecznie tj 60zł +36,60?

Pozdrawiam i dziękuje z góry za odpowiedz.

#238353  autor: user_delete29
 09 gru 2007, 16:12
Witam

Wydaje mi sie, ze zakupujac w sklepie internetowym Orange jest 6 miesiecy rabatu na abonament, ALE MOGE BYC W BLEDZIE, gdyz co chwile cos zmieniaja...

Natomiast co do Hotspot, to ona jest platna w tanszej odmianie Orange Free, czyli placimy w sumie 96,60...

Ale czy warto...? Trzeba ocenic wedlug wlasnych potrzeb i dostepnej technologi...

Pod numerem *800 z telefonu Orange uzyskamy informacje dotyczace oferty internetowej.
Koszt rozmowy to 1,50, ale dowiemy sie gdzie stoi najblizszy nadajnik i w jakiej technologii nadaje...

Pozdrawiam

#238411  autor: D@rio
 09 gru 2007, 20:17
Qyon pisze:Drugie moje pytanie tyczy się zaś usługi hot-spot, która kosztuje 36,60. Czy za tą usługe trzeba również płacic miesiecznie tj 60zł +36,60?
w tym niższym planie trzeba płacić dodatkowo.

Obrazek