• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #236600  autor: matcw
 01 gru 2007, 12:09
Mam tai problem.....
Gdy sprzedałem telefon wyciągnołem z niego w\w karte pamięci, za 2 dni dostałem nowy telefon a gdy go nie miałem to nosiłem karte w portfelu, gdy ją wsadziełm do telefonu telefonu telefon wogule jej nie czytał, z komputerem było podobnie lecz była pewna róznica, jak wyczysciłem karte to wsadzilem ją do czytnika, a ona wraz z adapeterem strasznie sie grzała, na początku komputer wykrywał sam czytniik po kilku, gdy wyciągnołem i wsadziełm karte do czytnika, wyszedł mi komunikat - "J:\ nie jest dostępny
nie można wykonać żądania z powodu błędu urządzenia We\Wy
i po kolejnym odłączeniu i włączeniu karty nadal wychodzi taki sam komunikat tylko że karta sie nie grzeje.
:( :( :( Proszę o pomoc
PZDr matcw

#236686  autor: Xy
 01 gru 2007, 18:09
Spalila siem. Bylo ja wlozyc w woreczek anty elektrostatyczny (w takich jak sprzedaja kosci RAM) i nic by sie nie stalo. A tak prawdopodobnie poszedl jakis minimalny ladunek elektryczny i po karcie...
W niesamowicie podobny sposob spalilem sbie 128MB RAMu. Nioslem w kieszeni w kurtce i w domu pamiec moglem wyrzucic do kosza.
Ale ciesz sie, ze nie zniszczyles MS Micro ;)

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71

#236793  autor: kosaz
 02 gru 2007, 07:31
Xy, chyba jednak zniszczyl micro
jesli masz skad skombinowac adapter to wloz micro karte do niego tylko jakis inny i zobacz na innym kompie
a jeszcze jedno jak ja czysciles to mokra ja wlozyles do czytnika czy odczekales jakis czas i czym ja czysciles ??