Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Pare osób na portalu się oburzyło, że po co ze sobą walczyć i w ogóle..
A przecież to tylko żarty i dobra zabawa
Lepsze to, niż pisanie wciąż o tym samym w stylu "wstałam, wypiłam kawę, idę do pracy, wróciłam, idę spać".
Też patrzę na to z dużym dystansem! Ale jak wychodzę na te dwa blogi to naprawdę mogę się nieźle pośmiać! Fajny pomysł mieli! P.S. Oczywiście Albert wiedzie prym
od dzis na portalu kroluje bardziej milosny temat, mianowice "Randkowanie":)
takze od dzis opowiadamy o randce idealnej, sposobach podrywania, flirtowania...
idealny temat na rozgrzanie sie w takie zimne, paskudne dni...
A on jeszcze nie trwa... I na blogu rzecznika prasowego, niejakiego Marcina Gie. Jest konkursik, a wygrana to bilety na koncert 50Centa, który Play bodajże sponsoruje
Ale za to wiem, że dzisiaj jest imprezka na wyspie Playa w Second Life
Jak ktoś lubi electro i minimale, to będzie się świetnie bawił
I w dodatku apartament w wieżowcu Playa można wygrać !
wiesz co? ja miałam też problem ale okazało się że wystarczy ściągnąć i zainstalować zaktualizowane sterowniki do karty graficznej i śmiga mi super sprawa tylko trochę wciąga...
Mnie SL zdecydowanie za bardzo wciąga.. A czasu niestety wciąż mi brakuje, więc rzadko się tam pojawiam.. Ale czwartkowe imprezki cykliczne są naprawdę ciekawe