• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#233529  autor: Marens
 15 lis 2007, 15:13
katmen pisze:Najgorzej jest jak chcesz zeby Ci przeniesli numer pod inny adres
Mój kuzyn chciał przenieść telefon z centrum Wrocławia na obrzeża. TP odezwała się po kilku dniach, podłączyli telefon radiowo. Tu zaczęły się cyrki, można odbierać telefon natomiast nie można dzwonić. Monterzy zasłaniają się tym, że "powinno działać".

Kolega chciał przenieść numer z TP do Dialogu. Na pismo potwierdzające z TP czekał 2 miesiące. Gdyby nie jego upierdliwość w dzwonieniu na 9393 nie doczekałby się do dziś.

#233709  autor: Ryszard Lubicz
 16 lis 2007, 14:09
Ja wczoraj przeszedłem z tepsy (abonament cos około 50 zł) do DIALOGU (abo 35 zł brutto), ciekawe ile bede czekał na przełączenie? W końcu się od nich uwolniłem... :lol: No i będą też małe oszczednosci.

Grażynko wybacz...

#233751  autor: Vieslav
 16 lis 2007, 17:51
Hehe ja od początku listopada w Dialogu jestem. Umowę podpisałem pod koniec sierpnia. Normalnie czekasz miesiąc od przyjęcia przez TP zgłoszenia (można sprawdzić on-line lub pod 9393), czyli jeden pełny okres rozliczeniowy, czyli w moim przypadku jeśli TP dostała zgłoszenie na początku września, październik był u mnie ostatnim miesiącem korzystania z usług TP.