japan pisze:era nie taka zła jak ja maluja

1 e-mail do iboa załatwil sprawe i otrzymalem OU w cenie 16.5 za pakiet

a to wszystko przy sredniej rachunkow, z ostatnich 12 miesiecy, na pioziomie 25pln
czytajac topic pojawiaja sie wypowiedzie ze za pare lat era powinna nam doplacac.. ale przeciez nie o to chodzi;) kazdy chyba chce by cena ze minute byla jak najnizsza

abonament osiagnal juz chyba dosc niski poziom wiec jego obnizac juz nie beda ale powinni dawac wiecej minut co skutkuje obnizeniem ceny za minute w pakiecie

Hehe, w IBOA koleś mi proponował (bo dziś już mogę przedłużyć umowe na 2 miechy przed końce trwania na jeden z 3 numerów) jeden pakiet za 25 zł i jak mu powiedziałem ze ''znajomi'' czyli ''WY kochani użytkownicy forum" wzieli za 16.50 to się zdziwił i mówił że się wiele zmieniło, pytam się od dawna? tak tak już spory kawałek temu i o to jaki list wystosowałem w mailu do tych z Ery:
"Witam Panią/Pana. Pozwoliłem sobie napisać , gdyż niedługo kończy mi się umowa na jeden z trzech abonamentów jakie posiadam w sieci Era. Nie ukrywam że nadal chciałbym być abonentem Państwa sieci. Kontaktowałem się z BOA jednakże nie byłem w stanie wynegocjować z Państwa konsultantami lepszej ofert , postanowiłem napisać pod wskazany adres e-mailowy. Moje nazwisko Tomasz Kijoch korzystam obecnie jak wspomniałem z 3 abonamentów a oferta przedłużeniowa doytyczy nr: x. Hasło Abonenckie to : x. Jestem abonentem od prawie 3 lat. Wszystkie 3 nr posiadam na jednym rachunku a płacę je jak sądze nie małe. Muszę przyznać że zdaża mi się zapłacić za fakturę nieraz z opóźnieniem ale jednak zawsze mam "czyste sumienie" względem Sieci. Państwa konsultanci proponowali mi jeden pakiet w sieci Era NK za prawie 22zł (+ do tego 3000 minut i telefon z zestawem TAK-TAK za ók. 20zł). Niestety nie jest dla mnie to korzystna oferta na ten nr. Wiem że konkurencja proponuję lepsze warunki np. play. Jak wspomniałem przeniesienie tego nr do tej sieci BĘDZIE OSTATECZNOŚCIĄ gdyż wolałbym uzyskać korzystniejsze warunki przedłużenia nowej umowy na podany wcześniej nr. Liczę na Państwa szybką odpowiedź na mojego maila i zaproponowanie mi korzystniejszych warunków do umowy przedłużeniowej. Moji znajomi (około 5 osób) przedłużyli umowę i uzyskiwali cenę około 17zł za pakiet z telefonem. Oczekuję od Państwa podobnej propozycji. Chciałbym także zakupić telefon SONY ERICSSON W580i. Wiem także że moi znajomi uzyskiwali rabat 50% na dany telefon. Mam także punkty w Era Premia które chciałbym wykorzystać.
Reasumując. proszę o szybką i konkretną odpowiedź na temat przedłużenia mojej umowy na nr x. W przypadku nieuzyskania odpowiedniej ofert zmuszony będe o rezygnację bądź przeniesienie nr do konkurencji co jak także wspominałem zrobię z wielkim bóle w sercu, gdyż sieć Era towarzyszy mi prawie od 10 lat czy to w formie usłufgi pre-paid czyli TAK-TAK czy w formie abanomentowej.
Z poważaniem Wasz klient
x x"
czekam na Odp. dam znać