Mam Nokię 6020, zainstalowałęm ją jako modem przez kabel DKU-5 (nie oryginał). Mimo że jestem według mapy plusa w zasięgu EDGE a także UMTS i HSDPA (szkoda że telefon dwóch ostatnich nie obsługuje), to połączenie dial-up wynosi jedynie 115,2 kbps czyli maks gprs. Posiadam Simplusa i Edge powinno być obsługiwane a tu tylko 115,2. Myślałem że będzie około 160kbps? Czy to już maksimum możliwości czy te edge rzeczywiście nie chodzi. Konfiguracja w telefonie ustawiona na internet gprs, innych możliwości nie ma. Ktoś ma jakiś pomysł czy może chodzić szybciej.
musisz zmienić we właściwościach sterownika prędkość. Da się zwiększych nawet do 460kb/s z tego co dobrze pamiętam. W menagerze urządzień to masz.arthuurr pisze:to połączenie dial-up wynosi jedynie 115,2 kbps czyli maks gprs.
ale w sumie nie sugeruj się tym bo to tylko czysty tekst bez odzwierciedlenia. Więc nie jest to żadną zaporą.arthuurr pisze:Posiadam Simplusa i Edge powinno być obsługiwane a tu tylko 115,2.
dla Ciebie to będzie gdzieś max. bo Ty masz EDGE Class 6 w Nokii 6020.arthuurr pisze: Myślałem że będzie około 160kbps?