GOD OF WAR pisze:Witam.
Dzisiaj i ja dostałem od ERY propozycję przedłużenia umowy. Moje perypetie związane z przejściem z taryf biznesowych na indywidualne opisywałem wcześniej. Do tej pory korzystam z taryfy Nowy Komfort Biznes 160, bo niedługo wygasa obecna umowa i poiedziano mi, że zmiana taryfy nastąpi wraz z podpisaniem aneksu.
Propozycje ERY to: abonament za 85 zeta (interesuje mnie abo za max. 100PLN) w nim 160 minut (+4000 na 2 lata) i Nokie 6288 za 99 PLN. Czy to dobra oferta dla abonenta z 8-letnim stażem?
Oferta urodzinowa daje tyle samo minut w abonamencie za 40 PLN...
Poradźcie czy zaakceptować tę propozycję czy powalczyć o więcej.
Walcz bo to jest kiepska oferta... napisz do nich maila (wzór podawałem kilka postów wcześniej) a dostaniesz coś takiego:
- Era Nowy Komfort z 4 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 160 minut lub 640 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 66,00 zł z VAT + jednorazowy pakiet 4000 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne
- Era Nowy Komfort z 5 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 200 minut lub 800 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 82,50 zł z VAT + jednorazowy pakiet 4000 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne
Tobie zaoferowali teraz za 85 zł 4 pakiety (160minut) a tu za 82,50 dostaniesz tych pakietów 5 i np nokie 6288 za 1zł (tutaj masz aktualny cennik telefonow:
http://www.era.pl/repositories/era_pl_r ... _cen20.pdf)...
Nie porownuj tej oferty z ofertami urodzinowymi bo tu masz 5 pakietow 40 minut do wszystkich sieci, kazdy z pakietow mozesz wymienic np na darmowy numer lub oferte taniej w sieci czyli 100 minut do ery, heyah, stacjonarne... czyli np. mozesz sobie zrobic tak 120 minut do wszytskich 200 do sieci era co daje ci 320 minut... w promocji urodiznowej za 40zł masz 160 minut owszem ale wyglada to tak ze tak naprawde masz 2 x 40 minut do wsyztskich czyli razem 80 do wsyztskich i w ramach promocji tyle samo dostajesz dodatkowo na rozmowy do sieci era z tym ze z tych minut mozesz korzystac dopiero po wygadaniu tych 80 do wszystkich...