Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Sieć
ERA
mój kolega zamówił przez stronę neo z zestawem bezprzewodowym, a dostał encyklopedię, kiedy próbował reklamować mówili mu że zestawy się skończyły (mimo, że na www nadal wisiały), teraz widzę, że jest już tylko encyklopedia...
Obecnie to nie ma nawet encyklopedii, mimo informacji na www.
Między innymi o to. O wprowadzanie potencjalnego klienta w błąd.amadeo pisze:zestawów było wiele-jest zapis do wyczerpania zasobów!!! wiec o co ta cała awantura???
W tajemnicy ci powiem ... PLUS mnie na tyle oszukał że ... nawet nie warto pisać.... .....D@rio pisze:o to że oszukujecie klientów, wprowadzając coś, czego nie ma. Taka firma i nawet o głupią encyklopedię nie potrafi zadbać. Więc jak ma dbać o klientów. Wstyd aż normalnie...amadeo pisze:zestawów było wiele-jest zapis do wyczerpania zasobów!!! wiec o co ta cała awantura???
znowu Ci brak konkretów...amadeo pisze:W tajemnicy ci powiem ... PLUS mnie na tyle oszukał że ... nawet nie warto pisać.... .....
śmiało. Czekam na pozew. Ja się obronię. Mam setki ludzi i organizacji na swoją korzyść (albo mogę mieć lada moment, bo któż nie chce dokopać TP S.A.) Ale pamietaj że zawsze możesz to Ty się znaleźć po tej drugie stronie wokandy...amadeo pisze:NAPISZ OGÓLNIE -TPSA to złodzieje bandyci....oszuści.... i zapewne moze cię spotkać przykrość jesli sam nie bedziesz miał na to dowodów... czy zacytować ci $ prawa karnego????