Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
no właśnie mam pytanie czy można do tego modemu podłączyć bramkę? przecież gniazdo ethernet posiada a tutaj ktoś mówił mi że nie można podłączyć proszę o pomoc
[ Dodano: 2007-10-03, 16:58 ]
proszę niech ktoś odpowie mi na pytanie
Alcatel OT Club --> Motorola C350 --> Sony Ericsson T68i --> Siemens SL45i --> Siemens C75 --> Siemens AX75 --> Samsung X660 --> Nokia 6310i --> Motorola V3 --> Sony Ericsson K550i -- > Nokia E51
ma wyjście usb i można podłączyć bramkę już wiem, odpisali mi z tlenofonu. podłączamy komputer porzez usb, a bramkę przez ethernet, ale ja jednak tego nie biorę. przedłużyłem neostradę z liveboxem:D
Alcatel OT Club --> Motorola C350 --> Sony Ericsson T68i --> Siemens SL45i --> Siemens C75 --> Siemens AX75 --> Samsung X660 --> Nokia 6310i --> Motorola V3 --> Sony Ericsson K550i -- > Nokia E51
W tym przypadku karta sieciowa zobaczy bramkę i pod jakimś IP wejdziesz w jej menu. Ale z kąt bramka będzie miała dostęp do internetu ? Chyba nie z komputera ?! Bo po co Ci bramka Voip jak musisz mieć komputer załączony?
chłopie port ethernet jest w modemie a nie w komputerze;/ modem ma 2 porty ethernet i usb