• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #219434  autor: dawid69
 06 wrz 2007, 21:32
Witam

Mam takie małe pytanko. Czy istnieje mozliwosc zerwania umowy z TP na telefon stacionarny i przejscia na abonament w TELE2 bez ponoszenia jakis innych kosztow?? Chodzi mi o to aby móc skorzystac z tej promocji w TELE2 kilkanascie miesiecy za darmo. Nie chce placic abo tu i tu.

Dzieki zaszybkie odpowiedzi!!

#219439  autor: maniek
 06 wrz 2007, 22:14
dawid69 pisze:Chodzi mi o to aby móc skorzystac z tej promocji w TELE2 kilkanascie miesiecy za darmo.
Rozumiem ze promocja atrakcyjna ale sam operator juz nie za bardzo :-)
 #219459  autor: amadeo
 06 wrz 2007, 23:34
dawid69 pisze:Witam

Mam takie małe pytanko. Czy istnieje mozliwosc zerwania umowy z TP na telefon stacionarny i przejscia na abonament w TELE2 bez ponoszenia jakis innych kosztow?? Chodzi mi o to aby móc skorzystac z tej promocji w TELE2 kilkanascie miesiecy za darmo. Nie chce placic abo tu i tu.

Dzieki zaszybkie odpowiedzi!!
przejdz za darmow w ramach WLR...podpisz cyrograf.... potem wydasz jęk zadowolenia ......tylko nie tam!!!!!!!!!!!!!!!!! samiac sie mi chce...moze dzwonili do ciebie>>>>??? a pytałeś sie co iak jak bedziesz chciał zrezygnować???lepiej sie zapytaj......bo jakbyś ołysiał to bedziesz wiedział z jakiego powodu

Obrazek

#219579  autor: dawid69
 07 wrz 2007, 18:05
Kusi mnie jedynie tylko te 15 darmowych miesiecy. Dzwonili i to nie raz ale ich olewalem dopiero wtedy gdy pojawila sie ta promocja czekam na ich telefon i sie wypytam co i jak. Dzieki za ostrzeżenie ale nie wiem dlaczego mam sie ich ustrzec. W telefonie stacionarnym mam u nich rozmowy i nie narzekam.

#219685  autor: Vieslav
 08 wrz 2007, 11:14
Możliwość przeniesienia oczywiście istnieje w ramach WLR. Nie zapłacisz kary jeśli nie podpisałeś z TP umowy na czas określony, np. na plan typu Darmowe wieczory i weekendy gdzie przy umowie na dwa lata był telefon stacjonarny za złotówkę. O Tele2 różne rzeczy słyszałem. Jedni mówią dobrze, inni dostają białej gorączki na samo brzmienie nazwy firmy. Ale dawid69, musisz pare rzeczy wyjaśnić, bo czegoś nie rozumiem:
W telefonie stacionarnym mam u nich rozmowy i nie narzekam.
Czyli masz preselekcje? Płacisz abonament w TP a rozmowy u nich? Bo pytasz czy istnieje możliwość zrezygnowania z TP. A może masz Neostrade?

#219687  autor: dawid69
 08 wrz 2007, 11:17
Tak mam preselekcje w TELE2. Neo tez mam u nich ale ostatni miesiac (do konca wrzesnia).

re

#220453  autor: amadeo
 11 wrz 2007, 20:20
dawid69 pisze:Tak mam preselekcje w TELE2. Neo tez mam u nich ale ostatni miesiac (do konca wrzesnia).
podpisz cyrograf z tele 2..z chęcią usłysze potem twoje jąki...:)) tak u NICH jest za darmo heh :-D

Obrazek

#220798  autor: dawid69
 13 wrz 2007, 19:18
Zrezygnowałem z tej możliwości, prawdopodobnie wybiorę coś z oferty NETI. Po dłuższym namyśle sądzę że wystarczy mi 512 kb/s. Jak myślicie to dobry pomysł??
Umowa na 24 miesiące.

Korzystając z okazji zapytam jeszcze o modem który mam od TP, zostawią mi go na pamiątkę
czy się o niego upomną??

#221278  autor: corner
 16 wrz 2007, 00:26
Modem jest twój. Jeśli skończyła się umowa terminowa na Neostradę, &tp nie ma się już o co upominać. (A nawet coś mi się po głowie telepie, że już po trzech miesiącach modem można zatrzymać - ale nie jestem tego pewny)