• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#211184  autor: Kaczy
 10 sie 2007, 22:29
Dla mnie strona już robi się tragiczna.
Jak jestem w pracy to ciężko mi coś znaleźć. Dziś na próżno szukałem informacji o Taryfie Kubali na 12 m-cy. Dalej nie wiem gdzie to jest.
Nie mówię już o tym, że często pojawia się informacja, że jest jakiś błąd i strona nie może być wyświetlona. :|

...::: Made for loneliness :::...

#211278  autor: Online
 11 sie 2007, 10:29
wg mnie najładniejszą i najwygodniejszą ma Orange.

Obrazek

#211284  autor: RafalM
 11 sie 2007, 10:43
Online pisze:wg mnie najładniejszą i najwygodniejszą ma Orange.
Nie mówimy tu o najładniejszej stronie operatorów, a o stronie Plusa. Wg. mnie zawalili sprawę. Wygląda może ładnie, ale jak już napisał Kaczy, ciężko cokolwiek na niej znaleźć. Interesowało mnie przedłużenie Mixa na 30 doładowań, a tam tylko cząstkowe informacje.

#211285  autor: D@rio
 11 sie 2007, 10:43
Nowa jakość Plusa...

mi się także nie podoba. Przekombinowali. Już powoli cudują....

Obrazek

#211287  autor: D@rio
 11 sie 2007, 10:47
a to strona "dla obecnych klientów" to już w ogóle, tak wybrakowane informacje że szkoda cokolwiek powiedzieć... zwłaszcza chodzi o opcje przedłużania umowy. Na prawdę powinni się zacząć uczyć od Ery :-)

Obrazek

#211289  autor: RafalM
 11 sie 2007, 10:51
D@rio pisze:a to strona "dla obecnych klientów" to już w ogóle, tak wybrakowane informacje że szkoda cokolwiek powiedzieć... zwłaszcza chodzi o opcje przedłużania umowy. Na prawdę powinni się zacząć uczyć od Ery :-)
Chyba dlatego kolejną aktywację przeniosę do Ery :wink: Tam wszystko czytelnie, od początku wiadomo wszystko. A tu bałagan co nie miara, ale dobrze, że chociaż pozbyli się tego bannera.

#211351  autor: nalazliwy
 11 sie 2007, 13:50
Mi ogólnie podoba się nowa strona Plusa, Simplus też zyskał. Jak dla mnie prościej jest znaleźć interesujące informacje.

Bardzo przypada mi do gustu portal TP & Orange. Wszystkie informacje są pod ręką. Byłoby miło gdyby Plus i Dialog mieli taki portal (i współpracowali)

Jednak w przejrzystości to strona Ery przoduje.

Acer Extensa 5200
home: Neo 1024
mobile: 3G iPlus via k800i

#212825  autor: Th0mas
 16 sie 2007, 10:14
Nie no... nowa strona to kompletne dno. Nieestetyczna graficznie, mało profesjonalna i co najgorsze, nie ma ani słowa o poprzednich taryfach. Nie można w ogóle nic znaleźć. Nie wiem czemu nie połączyli strony www Plusa z eBokiem, tylko następuje przekierowanie :/

#213506  autor: ganc2
 18 sie 2007, 16:56
A wiecie że simplus.pl przekierowywuje na plusgsm.pl tylko z uaktywnioną odpowienią zakładką(na górze)?

A przy okazji (w ogóle) chciałbym zauważyć że zrezygnowano z Wirtualnej Agatki...

#219643  autor: D@rio
 07 wrz 2007, 23:03
Do d@@y ta ich strona. Nic nie mogę tam znaleźć! :|

Gdzie się "przeniosły" (zniknęły?) informacje o BlackBerry i iPlus Booster z iplus.pl ?? :|

Dziadostwo...

Obrazek

#219815  autor: Bloo
 08 wrz 2007, 19:34
Th0mas pisze:Nie no... nowa strona to kompletne dno. Nieestetyczna graficznie, mało profesjonalna i co najgorsze, nie ma ani słowa o poprzednich taryfach. Nie można w ogóle nic znaleźć. Nie wiem czemu nie połączyli strony www Plusa z eBokiem, tylko następuje przekierowanie :/

Jak nie ma poprzednich taryf Plusa na nowej stronie jak są. Wystarczy tylko wejść w zakładkę taryfy i wybrać POPRZEDNIE TARYFY ---> http://www.plus.pl/oferta_indywidualna/ ... nt/taryfy/ . Szukanie nie jest chyba Twoją najmocniejszą stroną kolego :)

Obrazek

#220337  autor: dechomenon
 11 wrz 2007, 00:42
ja jako pracownik tej sieci, muszę przyznać, że ta strona jest beznadziejna szybciej znajdę inf jak wpiszę w google niźli na tej stronie...tamta była też nieciekawa ale jakoś dało się wszystko odnaleźć!