luke1989 pisze:Szukałem własnie i sie dowiedziałem ze maja byc wycofane ale to były informacje sprzed pewnego czasu a jak sobie wchodze na strone play i widze play mix który został we wrzesniu dodany do oferty to po co pisza tam w ofercie ze jest Z400 skoro go wycofali. Myslałem moze ze go przywrócili. Nie wiem po co ludzia w głowie mieszac.
Trzeba wziąć porawke na to, że to nowy operator i błędy/problemy sie zdarzają. Było tak - wprowadzili Z400 i wiekszośc sie właśnie na niego rzuciła. Po kilku dniach okazuje sie, że w sofcie Playa jest bug i na bierząco nie dochodzą smsy. Softy wymieniono, później w sprzedaży były już tylko sprawne Z400. Teraz Z400 ze wzgledu na ogromną popularność się skończył. Istnieje nadal w ofercie jako "model o ograniczonej dostępnosci". W praktyce i 99,9% przypadków jest nieosiagalny. Dlatego też Play dał do oferty bardzo podobny model L760. Ten z kolei ma podobny problem z smsami, i został na kilka dni (?) wycofany w celu zmiany softów. Lada dzień myslę że powinien wrócić. Rzeczywiscie troche to zakręcone, ale nikt nie mówił że "Z400 powraca" tylko że wprowadzaja podobny model w zastępstwie owego Z400.
Tak wiec szukaj innego telefonu, bo Z400 mozesz mieć ale co najwyżej tylko z allegro.