• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #213127  autor: art
 17 sie 2007, 10:15
Od wczoraj nie działa mi strona www.era.pl (chcialem skorzystać z I-BOA ale nic z tego) nie wiecie może czy to jakaś grubsza awaria? a może to u mnie coś jest nie tak? proszę sprawdźcie czy era.pl u was działa i dajcie znać...

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)

#213132  autor: macs22
 17 sie 2007, 10:26
U mnie era.pl działa wyśmienicie :) itaktak także.

#213135  autor: art
 17 sie 2007, 10:30
W takim układzie szukam problemu u siebie... może coś w Tepsie z Neostrada porobili ze akurat ta strona nie działa... w końcu era jest konkurencja TPSA jakby nie patrzeć :D

#213149  autor: RafalM
 17 sie 2007, 10:58
macs22 pisze:U mnie era.pl działa wyśmienicie :) itaktak także.
U mnie także. Nie wiem, może przeglądarka Ci się uwaliła, brakuje jakiejś wtyczki, a może polityka prywatności jest źle skonfigurowana?

#213173  autor: aga
 17 sie 2007, 11:56
Zarówno wczoraj jak i dzisiaj bez problemu logowałam się do I-BOA i iTakTak.

#213185  autor: art
 17 sie 2007, 12:28
No nie wiem co jest grane, wszystkie strony chodzą prawidłowo tak jak zwykle a strona ery sie nie laduje wcale... komunikat jaki wyskakuje wyglada dokladnie jak ten gdy wpiszemy adres do nieistniejacej strony... ale na szczescie https://i-boa.era.pl/ już zaczęlo dzialać a na tym mi najbardziej zalezalo... dzieki wszystkim za pomoc