• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 5 z 9
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

#20849  autor: blom
 28 wrz 2005, 16:57
adamos pisze:być może ;)
znając ludzi od czerwonej łapy coś m"on"drego wymyśl"om" ;)
czepiasz sie jak mucha gatek... kwiatki kurde... piszesz szybko to sie niezastanawiasz panie chodzaca encyklopedia...

wez 2 opcje z mojego podpisu bedziesz miec legala przynajmniej...

#20890  autor: Przemek
 28 wrz 2005, 18:29
Co to jest konto GMAIL?

#20896  autor: blom
 28 wrz 2005, 18:36
przemek pisze:Co to jest konto GMAIL?
gmail to darmowe konto pocztowe od google.com w domenie gmail.com - aby sie tam zapisac prosze podaj mi na pw twoj aktualny mail abym przeslal zaproszenie poczta ma 2GB zalaczniki 10MB ale pliki exe sa bebe wiec lepiej exe.1 przesylac :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

#20902  autor: adamos
 28 wrz 2005, 18:41
sdz pisze:
adamos pisze:być może ;)
znając ludzi od czerwonej łapy coś m"on"drego wymyśl"om" ;)
czepiasz sie jak mucha gatek... kwiatki kurde... piszesz szybko to sie niezastanawiasz panie chodzaca encyklopedia...

wez 2 opcje z mojego podpisu bedziesz miec legala przynajmniej...
nie wiem o co ci chodzi :-/
przecierz to dla żartów
te kwiatki to celowo przecierz dałem je w cudysłowiach
a co do OO nie lubie go wole kword szybsze jest

#20906  autor: blom
 28 wrz 2005, 18:48
adamos pisze: nie wiem o co ci chodzi :-/
przecierz to dla żartów
te kwiatki to celowo przecierz dałem je w cudysłowiach
a co do OO nie lubie go wole kword szybsze jest
wiem :-D kwiatek tu kwiatek tam :-D

a openoffice jest SUPER!!! sciagnij sobie slowniki - instalujesz za pomoca makra ktore samo to robi i jest o wiele szybszy od M$ i ma wiele funkcji np. export do pdf'a! wez wersje 1.1.4-2 z ux.pl po polsu - bo 2.0 jest beta na razie

#20910  autor: adamos
 28 wrz 2005, 18:57
czy ja weim czy jest zajedwabisty jak na mojego kompa jest on zbyt ocięzały coś jak kde lub gnome
po za tym wole wersje z repo pld i dotego słownika aspella lub ispella
a po za tym jak by nie to że mój starszy brat korzysta z windy to żadnego szajzu m$ nie miałbym zainstalowanego na kompa
a co do tego że jest szypszy od szmoffice to masz 100% racji
polecam dla niewtajemniczonych

PS sory za sporego offtopa :]

#21091  autor: GregPepe
 29 wrz 2005, 09:44
Według telefon.gsm.pl
BĘDZIE KICHA
Te reklamy to promocja 10% dla heyah klubu ma być coś jeszcze ale zmian w cenniku nie dali
Jak już zrobili tak drobną zmianę to mogli obniżyć ceny z cennika o 10%,
a nie dodawali 10% kaski tylko dla klubowiczów.
Przecież miały być proste zasady dla wszystkich bez pakietów bez kombinowania i efekt marketingowy by był lepszy.
Zawsze lepiej obnizyć troszkę ceny w cenniku bez dodatkowych zabiegów ze strony użytkownika tak jak zrobili to na początku niz robić to co oni teraz.

#21118  autor: WitekT
 29 wrz 2005, 12:38
Mogli obniżyć ceny o 10%... A jak chcesz rozwiącać problemem SMSów za 2,7 gr wewnątrz sieci? ;)

#21119  autor: Piotr
 29 wrz 2005, 12:56
Z tego co widzę Heyah stopniowo dąży do pozbycia się plakietki operatora, u którego zasady są przejrzyste i wszystko jest jasne bez zbędnego kombinowania... :?

Chyba z wirtualnych fason trzymają Sami Swoi. Ale znając życie też prędzej czy później kilku inteligentów namiesza w tej sieci i będzie kaszanka.

Pozdrawiam wszystkich Heyahowców i resztę ludzi z telepolis.pl 8)

#21120  autor: aresztsledczysluzewiec
 29 wrz 2005, 12:59
Mamy złą wiadomość dla użytkowników Heyah. W najbliższym czasie nie będzie istotnych zmian w ofercie. Sieć raczej nie obniży już cen. Spodziewać się można za to promocji i ciekawych kampanii reklamowych. W kuluarach mówi się, że z czerwonej łapy korzysta ponad dwa miliony osób.

My już wiemy co stanie się 1 października. W tym dniu ujrzymy kolejną odsłonę kampanii usługi „Premia 10 procent w Heyah Klubie”. Przypomnijmy, że stacje telewizyjne emitują spot z Wojciechem Mannem. Reklama widoczna jest także w prasie, Internecie oraz na bilbordach z hasłami: „Wystąpi rewelacja”, „Powrót legendy”, czy „Sukces! Skandal! Wydarzenie!”. Wbrew plotkom nie oznacza to na razie istotnych zmian w cenniku.

Usługa „Premia 10 procent” polega na promocyjnym uzupełnieniu przez Heyah konta o kwotę stanowiącą 10 procent ostatniego doładowania. Aby skorzystać z tej możliwości trzeba się jednak zarejestrować do Heyah Klubu.

Za kreację odpowiada agencja G7, za planowanie mediów - Optimum Media OMD. Natomiast za kampanię internetową odpowiada agencja Engin.

aresztśledczysłużewiec

#21212  autor: Shila
 29 wrz 2005, 17:54
"Ktos kiedys powiedzial ze na sam maniciure wydawal 20 tys. dolarów"

to tekst z reklamy.. ale co to ma do heyah? Normalnie nie rozumiem :)

Telepolis.pl

#21216  autor: Wojt2004
 29 wrz 2005, 17:57
Shila pisze:"Ktos kiedys powiedzial ze na sam maniciure wydawal 20 tys. dolarów"

A ja to rozumie tak mozna wydac 20 tys $ a mozna zrobic sobie to samemu i moze byc lepiej, ale jak to ma sie do Heyah to mozemy tylko gdybac

#21274  autor: Th0mas
 29 wrz 2005, 20:53
Shila pisze:"Ktos kiedys powiedzial ze na sam maniciure wydawal 20 tys. dolarów"

W reklamie było wydała, czyli ona. może Heyah? :P zmienia makijaż? :P

#21284  autor: luukkaassz
 29 wrz 2005, 21:14
Zwykle reklam spotów heyah nie rozumie się na początku tj. w momencie gdy ukazuje się pierwszy raz bez żadnych "podpowiedzi", dopiero po kilku innych relkamach, wszystko układa się w logiczna całość.

#21308  autor: zosik
 29 wrz 2005, 21:50
przed chwila zalogowalam sie do klubu heyah- w mailu potwierdzajacym rejestracje dostalam info:

"Heyah!

Kliknij w poniższy link żeby potwierdzić rejestrację i od tej chwili korzystaj z bonusów. (...)
Heyah Klub daje Ci konkretne bonusy:

- 10% doładowania, kiedy uzupełniasz konto Twojego HEYAH tela
- darmową herbatę Lipton Ice Tea w KFC
- foty za friko w KODAKU
- popcorn za darmola w CINEMA CITY.
- i jeszcze SMSy głosowe gratis! "

Wiec 10% wiecej kasy jest juz teraz chyba jesli db rozumiem ??

#21314  autor: Irek
 29 wrz 2005, 21:59
Nio normalnie jestem ciekawy co to będzie, ale już niedługo się dowiemy. Sobota. Co do reklam Heyah to twierdzę, że im więcej promocji tym trudniejsze w zrozumieniu reklamy. Zobaczymy!

"And one more thing..."

#21410  autor: kulboj
 30 wrz 2005, 17:36
Ja już sobie odpuściłem zabawe w zgaduj-zgadule :)
Z dużej chmury mały deszcz :-]

#21421  autor: Th0mas
 30 wrz 2005, 18:08
W sumie za 6h będzie już 1 październik. Poczekajmy :D

#21426  autor: Bobb
 30 wrz 2005, 18:21
Za bardzo upraszczasz sprawe :D Przez 6 godzin mozna tyle teorii spiskowych uknuc ze nie warto o jutrze myslec :)

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#21442  autor: Th0mas
 30 wrz 2005, 18:34
Bobb pisze:Za bardzo upraszczasz sprawe :D Przez 6 godzin mozna tyle teorii spiskowych uknuc ze nie warto o jutrze myslec :)
Być może, ale temat się ciągnie od ładnych paru dni, więc tych kilka godzinek, to prawie już nic ;)
  • Strona 5 z 9
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5