• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#209922  autor: rastyk
 06 sie 2007, 19:33
co z tego, że laptop dają za zeta skoro ceny mają z kosmosu; korzystając z promocji Netii zaoszczędza się pewnie jakieś 2 000 zł i można lepszego lapsa samemu kupic

#209958  autor: gordo
 06 sie 2007, 21:09
NO fakt. Netia bije na glowe inne oferty. O T2 nie bede mowil, bo kazdy wie jak wyglada sprawa [magiczne 3 lata :D]. Dzis studiowalem oferte Netii, bo konczy mi sie umowa z Tp. Naprwde atrakcyjnie to wyglada. Interesuje mnie umowa na 24 miechy, nie wiecej. Jako ze nie mieszkam w duzym miescie, to chyba najrozsadniej sie prezentuje.

cd

#210403  autor: misiooo11
 08 sie 2007, 11:55
Nie wiem czy ceny z kosmosu, bo rynkowa cena tego lapa to conajmniej 2300 (wedle porownywarek). poza tym, innych operatorow jakos niedostatek; o tych co piszecie ze maja fajne oferty - co z tego, skoro nie dla wszystkich :) z tymi oszczędnościami 2000 to tez bym ostrożnie szacowal ... poza tym - jaka jest jakosc lacza ?

rafator