Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
ale jesteście zgodni co do tego ze to numer komórkowy? napisałam oddzielnie nie dlatego, że jestem kobietą jak ktoś tu zasugerował (nie przeczę jednak, jestem kobietą) tylko dlatego że wzięłam numer za stacjonarny. w moim telefonie nie pokazują się cyfry w numerze oddzielnie jak ktoś dzwoni tylko razem: 0509******, a liczba cyfr jest niestety taka sama w telefonach komórkowych i stacjonarnych. dzięki za pomoc.
basiulenkaa pisze:
Ja jestem w mixie i jak dzwoni nieznany numer to jest dodane +48.
bo widzisz, czyli platforma OCP inaczej weryfikuje (nawet mnie to nie dziwi). A ja jestem w abonamencie i nigdy nie mam dodawane już +48 . Zawsze jest normalnie, czyli np. 602...
hmm ten akurat numer dzwonił na stacjonarny telefon i pewnie dlatego tak się wyświetliło. natomiast w komórce do tej pory wyświetlało mi się z +48, chociaz w sumie nie pamiętam. chyba tak. ale rzadko kiedy do mnie dzwoni obcy numer. już częściej zastrzeżony.