• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #206303  autor: kredek
 25 lip 2007, 20:09
Witam!
TePSa odpowiedziała mi, że usługę mogą uruchomić, ale central nie sprzedają a takie kosztują ponoć 10-15 tys. zł :shock:
Na pytanie "jaka to ta centrala musi być" Pan już nie umiał odpowiedzieć - może ktoś coś poradzić?
Bo jak takie drogie to może jakąś używkę bym kupił, ale... nie wiem czego dokładnie mam szukać - na rynku tego (central) jest zatrzęsienie...? :roll:

#206365  autor: D@rio
 25 lip 2007, 22:10
kredek, ale czego Ty konkretnie potrzebujesz? Czego chcesz? Bo napisałeś że nie wiem czy chcesz zakupić usługę numeru 0300 czy centralę... (ale jaką? po co? dla siebie czy dla kogo?) O co tu w ogóle chodzi?

sprecyzuj konkretnie!

Obrazek

#206374  autor: kredek
 25 lip 2007, 22:32
D@rio pisze:kredek, ale czego Ty konkretnie potrzebujesz? Czego chcesz? Bo napisałeś że nie wiem czy chcesz zakupić usługę numeru 0300 czy centralę... (ale jaką? po co? dla siebie czy dla kogo?) O co tu w ogóle chodzi?

sprecyzuj konkretnie!
Chcę kupić usługę :-D
Ale mając linię - muszę dokupić we własnym zakresie centralę: i nie wiem jaką i czym się kierować.
Już jasne? :D

#206414  autor: D@rio
 26 lip 2007, 00:27
kredek, powiem tak. Z tego co ja wiem i się orientuję to Netia oferuję taką usługę. Podobno potrafią się dostosować z usługą "na miarę" do klienta, gdzie także dostarczają i instalują centralę. Więc, to z Nimi się najlepiej skontaktuj...

Obrazek

#206417  autor: kredek
 26 lip 2007, 00:33
D@rio pisze:kredek, powiem tak. Z tego co ja wiem i się orientuję to Netia oferuję taką usługę. Podobno potrafią się dostosować z usługą "na miarę" do klienta, gdzie także dostarczają i instalują centralę. Więc, to z Nimi się najlepiej skontaktuj...
Nie orientowałem się w Netii z tym że u mnie... nie ma Netii :(
Jest Dialog, jest TPSA... i chyba to wszystko - z tych operatorów co mogą "pociągnąć" linię. :shock:

#206418  autor: D@rio
 26 lip 2007, 00:40
kredek, ale to są usługi biznesowo-korporacyjne. Jak znam życie i doświadczenie nawet negocjowalne. Skontaktuj się z Działem Obsługi Klientów Biznesowych Dialog.

Jeśli Ci odmówią to pozostanie Ci najgorszy wybór - TP S.A.
kredek pisze:Nie orientowałem się w Netii z tym że u mnie... nie ma Netii
a WiMAX ? ewentualnie technologia radio-dostępu? Bo może Ci się tak tylko pozornie wydaje że nie ma.. ;)

Obrazek

#206454  autor: kredek
 26 lip 2007, 08:40
D@rio pisze:kredek, ale to są usługi biznesowo-korporacyjne. Jak znam życie i doświadczenie nawet negocjowalne. Skontaktuj się z Działem Obsługi Klientów Biznesowych Dialog.

Jeśli Ci odmówią to pozostanie Ci najgorszy wybór - TP S.A.
kredek pisze:Nie orientowałem się w Netii z tym że u mnie... nie ma Netii
a WiMAX ? ewentualnie technologia radio-dostępu? Bo może Ci się tak tylko pozornie wydaje że nie ma.. ;)
WiMAX jest, owszem - tylko że jak to się ma do numeru 0300, to nie wiem...? :roll:

#206477  autor: D@rio
 26 lip 2007, 09:59
kredek pisze:
WiMAX jest, owszem - tylko że jak to się ma do numeru 0300, to nie wiem...?
gwarancji nie daję, ale ta technologia ma na prawdę duże możliwości... :-) więc, spróboj... nic nie tracisz, możesz zyskać ;)

Obrazek