• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #202248  autor: prezeswk
 13 lip 2007, 22:52
Witam!
W Plusie jest promocja "Zasilam Karte w Plusie" - jest to możliwość zasilenia Simplusa z telefonu abonamentowego. Ja mam Superkarte 10 i qpa, nie moge skorzystac z tej promocji, mam limit zasileń 0. Na złożoną reklamacje BOK napisał, że ze względu na charakter usługi zastrzegają sobie możliwość decydowania o dostępie danego abonenta do tej promocji i nie uznają moich roszczeń w związku z tym, ze z Superkarty 10 nie można zasilić Simplusa. Ta moja Superkarta nie jest związana lojalka, rachunki są płacone regularnie, konto nigdy nie było windykowane.
Pytanie do Was, czy też tak macie na Superkarcie 10, ze nie można doładować z niej Simplusa (w e-boku nie ma takiej opcji, a sprawdzajac limit doładowan - sms o tresci Li - <pluskod5> na numer 2601 w odpowiedzi dostajecie, ze limit wynosi 0).
Dzięki za pomoc.

#202845  autor: kosaz
 16 lip 2007, 04:46
widocznie nie jest Ci dane miec doladowywan s+ z super karty 10 to co napisali z BOK to tak jest wiec moze masz za male rachunki miesieczne lub typ promocji jest nieadekwatny do wymaaganych w zasilem karte. czyli ze nie bedziesz mial mozliwosci zasilania jej

#202912  autor: prezeswk
 16 lip 2007, 12:24
kosaz pisze:widocznie nie jest Ci dane miec doladowywan s+ z super karty 10 to co napisali z BOK to tak jest wiec moze masz za male rachunki miesieczne lub typ promocji jest nieadekwatny do wymaaganych w zasilem karte. czyli ze nie bedziesz mial mozliwosci zasilania jej
Dzięki za odpowiedź, choć szczerze mówiąc zależy mi na sprawdzeniu, czy inni Abonenci Superkarty 10 też tak mają jak ja. I tyle, więc ponawiam pytanie do czytelników Forum.

#202986  autor: kosaz
 16 lip 2007, 16:51
widocznie tak tez inni maja jesli nie ma tego abo wyszczegolnionego w regulaminie to tak jest u wszystkich z superkarta cos za cos

#203520  autor: D@rio
 18 lip 2007, 02:24
rozsądnie powinni Ci dać możliwość zasilania Simplusa chociażby z limitem doładowań 10 PLN. Przynajmniej jakoś by to wyglądało. Ewentualnie napisz taką prośbę do Nich.

Obrazek

#203590  autor: prezeswk
 18 lip 2007, 11:42
D@rio pisze:rozsądnie powinni Ci dać możliwość zasilania Simplusa chociażby z limitem doładowań 10 PLN. Przynajmniej jakoś by to wyglądało. Ewentualnie napisz taką prośbę do Nich.
Sprawa skończy sie u Dyrektora Departamentu Reklamacji. Ale to już ich wola, skoro tak a nie inaczej traktują klientów. W Orange (Jedna Idea na kartę 10 - czyli miesięczne zobowiązanie 10 PLN) bez kłopotu można doładować pomarańczowego prepaida. Limit mies to 50 PLN

#203593  autor: Kaczy
 18 lip 2007, 11:53
prezeswk pisze:W Orange (Jedna Idea na kartę 10 - czyli miesięczne zobowiązanie 10 PLN) bez kłopotu można doładować pomarańczowego prepaida. Limit mies to 50 PLN
Ja ostatnio próbowałem z abo biznesowego (36 zł miesięczny abo) doładować konto POP`a to miałem jakieś ograniczenie 30 zł. A chciałem doładować za 50 zł.

...::: Made for loneliness :::...

#203693  autor: D@rio
 18 lip 2007, 17:16
prezeswk pisze:Sprawa skończy sie u Dyrektora Departamentu Reklamacji.
i bardzo słusznie.
prezeswk pisze: Ale to już ich wola, skoro tak a nie inaczej traktują klientów.
jak dobrze że istnieje konkurencja ;-)

Obrazek
 #206351  autor: marwie21
 25 lip 2007, 21:36
chyba "Kubala" mógł wymyślić, żeby pakiety "TYLKO" na Plusa , kosztowały tyle samo co stawka do innych sieci bez pakietów :) Ktoś się tam w PLUSIE nieźle rypnął - trzeba to dalej na fora wrzucić :)

pakiet 15 minut na Plusa za 10zł - śMIECH NA SALI !