• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #201379  autor: Sebacool
 11 lip 2007, 16:38
Planuje kupić własnie n6151 na abonament tak około 35-45 zł.

która oferrta waszym zdaniem jest lepsza?
w PLAY czy w PLUSIE?

Będę wdzięczny za odp

#201511  autor: Dideq
 11 lip 2007, 22:41
Jak przedmówca... Sam już ja mam i telefon zajefajny. Tylko jesli Play nie ma zasięgu dobrego swojego 3G, to przełącz na tryb GSM. To dla baterii. xD

#201523  autor: Bloo
 11 lip 2007, 23:10
Przede wszystkim zastanów się w jakiej sieci masz najwięcej znajomych a po drugie na jakie numery najczęściej dzwonisz.

Obrazek

#201977  autor: ztomasz
 13 lip 2007, 12:14
Uwazam tak jak przedmowca, ze na poczatek nalezy zdecydowac sie w jakiej sieci najwiecej masz znajomych-co po tanszym telefonie jak bedziesz mial do nich polaczenia drogie, a oni nie beda chcieli do Ciebie dzwonic z tego samego powodu.
Co do abonamentu to mam mieszane uczucia, radzilbym zakupic telefon np. na raty i wybrac oferte preepaid-szybciej sie rozwija, czesto sa bardzo ciekawe promocje i... w kazdym momencie bedziesz mogl zrezygnowac. W abonamencie natomiast przywiazanie przynajmniej na rok, kasa przepada itp. itd.
To oczywiscie moje zdanie.