• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #200177  autor: krystian1022
 07 lip 2007, 20:44
Witam
Sprawa dotyczy Neostrady , a mianowicie czy można zerwać umowę w jakiś inny sposób , nie przez DSL tp, aby nie ponosić kary za zerwanie umowy.
Pewien miły konsultant z tpsa, poinformował mnie,że w regulaminie neostrady są 3 wyjścia ewakuacyjne, jedno odkryłem.Czy ktoś zna te dwa jeszcze?
Pozdrawiam

#200207  autor: babeo
 07 lip 2007, 22:00
to może podzielisz się tym jednym?

#200236  autor: babeo
 07 lip 2007, 23:24
Prometo, myślałem że chodzi tu o jakieś 'prawdziwe' zerwanie.
 #200276  autor: amadeo
 08 lip 2007, 07:40
krystian1022 pisze:Witam
Sprawa dotyczy Neostrady , a mianowicie czy można zerwać umowę w jakiś inny sposób , nie przez DSL tp, aby nie ponosić kary za zerwanie umowy.
Pewien miły konsultant z tpsa, poinformował mnie,że w regulaminie neostrady są 3 wyjścia ewakuacyjne, jedno odkryłem.Czy ktoś zna te dwa jeszcze?
Pozdrawiam
na cholerę zakladasz 2 temat???? :smt011 powinieneś dostać ostrzeżenie

Obrazek