Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Chciałbym podzielić się z wami jedną sytuacja. Otóż wypełniłem ankiete jezeli chodzi o testowanie internetu w Tele 2. Za jakis czas otrzymałem maila, ze nie załapałem się do pierwszej tury testowania i żebym się nie załamywał, bo będzie druga... I był spokuj... Aż tu nagle dostaje list do domu, z takim smamym tekstem jak w mailu dostałem miesiąc temu. Ale co sie zdziwiłem jak wyciagnołem z koperty Smycz na klucze Tele2. Napisali żeby mi umilić czas oczekiwania na odpowiedz jezeli chodzi o te testy i drugą ture to przesyłają mi Smycz... Mała rzecz a mnie ucieszyła. Wielki Plus dla Tele 2
CYBER pisze:Kiedy przewidywana jest druga tura testów?
Napisali mi że w połowie maja może się zakwalifikuje. A co do tej smyczy to masz i racje, ale ja i tak jestem klientem Tele 2, więc ta smycz to chyba jednak bonusik
pyp pisze:Napisali mi że w połowie maja może się zakwalifikuje. A co do tej smyczy to masz i racje, ale ja i tak jestem klientem Tele 2, więc ta smycz to chyba jednak bonusik
na pewno bardzo miły gest. I co ważne - przyszło to listem tradycyjnym, który ma większe znaczenie niż jakiś e-mail na przykład. Dla mnie jest to oznaka że jednak idą w dobrą stronę...
Ja też tak uważam że to bardzo miły geścik... Szczerze to się takiego czegoś nie spodziewałem. Widać że po tych całych aferach z Tele2 to teraz dbaja o klientów i budują porzadny wizerunek firmy w oczach potencjalnych klientów.