• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 16 z 16
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

#183802  autor: kojot67
 16 maja 2007, 08:34
Oni nie czytają dokładnie tego co sie do nich pisze. Po za tym stosuja tak zwaną "spychologię stosowaną". To jest tak jak w Błękitnej linii TPSA. Za każdym razem inny konsultant, i nie wie co przekazywał poprzedni, do tego ludzie po słabym pszeszkoleniu nieznajacy realiów rynku i technicznych aspektów telefonii komórkowej. Po prostu "ŻENADA".

Nie ma to tamto
http://www.kyokushinkan.republika.pl/

#185059  autor: Swift
 20 maja 2007, 20:12
Obsługa w BOK'u Play'a jest najlepsza z wszystkich operatorów, nawet jak konsultant czegoś nie wie to mówi, że się dowie i oddzwoni jeśli nie chcemy czekać i faktycznie tak robią.

#185206  autor: b@sho
 21 maja 2007, 11:31
Swift i potem czeka sie jak kretyn na telefon, a tu go nie ma :mrgreen: a jak znow do nich dzwonisz to kolejny robi z ciebie barana i o wszystko od nowa sie wypytuje i znow mowi ze oddzwoni i tak w kolko :mrgreen:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#185208  autor: frgt/10
 21 maja 2007, 11:36
Swift pisze:Obsługa w BOK'u Play'a jest najlepsza z wszystkich operatorów, nawet jak konsultant czegoś nie wie to mówi, że się dowie i oddzwoni jeśli nie chcemy czekać i faktycznie tak robią.
Jasne. U mnie przy Orange Premium informacje dostaje od razu, nie mam absolutnie żadnego problemu. A o Play to już legendy chodzą ;D

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#185445  autor: Animatter
 21 maja 2007, 22:51
No i ja dzwoniłem dziś pierwsze 2 razy pod *500. Za pierwszym razem dzwonie i odbiera jakaś panienka, od razu na ty wali i nie dość, że charczy do mikrofonu to jeszcze po tonie słychać, że nic się już jej nie chce. Pierwsze co mi się nasunęło do głowy to widok gówniary dłubiącej w nosie;) Ale za drugim razem było już lepiej, miły kobiecy głos z właściwym wstępem "Witam, w czym mogę pomóc" i to w tym momencie od dzwoniącego zależy czy zwróci sie na Pani czy na ty. Tak jak powinno być, ale nie ma nic za darmo;) Pierwsza odebrała po kilku sekundach a na drugą czekałem już koło 7 minut;)

#185542  autor: amfi
 22 maja 2007, 15:59
frgt/10 pisze:U mnie przy Orange Premium informacje dostaje od razu,
no wlasnie dlatego ze masz premium

jakos jak mialem zwykly abo w orange (jeszcze miesiac temu) to nie bylo tak slodko...

amfi
  • Strona 16 z 16
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14