• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

W salonie jaki(ej)ch sieci spotkałeś się z najlepszą obsługą?

Plus
13
16%
Era
34
43%
Orange
18
23%
Play
9
11%
TP
5
6%
 #180386  autor: przemek910
 05 maja 2007, 16:11
Proponuję sporządzić listę punktów sprzedaży i obsługi w których obsługa jest miła, kompetentna i gdzie warto udać się by nasz problem został szybko i łatwo rozwiązany :)

P.S. Niektórzy pomyslą, że kopiuję temat kolegi który założył temat o czarnej liście... Otóż nie - on wie o tym i nie ma nic przeciwko bym założył ten temat ;)

Proszę o: obiektywne opinie i nie kierowanie się 'miłością' do danej sieci...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#180475  autor: tomico
 05 maja 2007, 23:36
Najlepsze salony:
- Orange 3 maja Katowice zero problemów szybka obsługa, naprawdę profesjonalnie
- Era 3 maja Katowice jak wyżej tylko trochę większe kolejki spowodowane, pracownicy bardzo dobrze zorientowani
- Era Chorzów na głównej ulicy mniejszy salon ale naprawdę sprawy się załatwia od reki i sprzedajacy znajacy sie na temacie
- Plus i Orange w Empiku w Katowicach
- Play w Media Markt 3 stawy ul. Alpejska i w Saturnie W Silesia City Center

To by było tyle dobrych salonów, bo przecież nie ze wszystkich korzystam i nie wszystkie mam sprawdzone.

#180528  autor: joasia_23
 06 maja 2007, 11:10
Era na Królowej Jadwigi w Inowrocławiu. Fachowa, miła obsługa. Zawsze mają długie kolejki, kiedy w innych sklepach Ery są pustki.

#180643  autor: Th0mas
 06 maja 2007, 15:52
Zagłosowałem na TP a to może świadczyć o tym, że jestem obiektywny, bo kto kocha TP? Ale obsługę mają profesjonalną. I ładne panie u mnie w telepunkcie :D A poza tym, to ja rzadko korzystam z usług salonów i punktów sprzedaży. Telefon zazwyczaj kupuję w internecie.

#180721  autor: kosaz
 06 maja 2007, 20:35
ja zapodalem na + u mene w bialymstoku mpunkt na rynku kosciuszki, i
salon przy kinie pokoj na lipowej
fajna obsluga i bez problemu znaja sie na rzeczy :)
jak ostatnio brałem mixaw mpunkt to kobitka powiedziala ze mam tylko dowod przyniesc
sa super laski moze sie umówie z nimi ;)
Ostatnio zmieniony 12 maja 2007, 13:03 przez kosaz, łącznie zmieniany 1 raz.

#181085  autor: marko20
 08 maja 2007, 00:19
Cóż wiele przyjemności z obsługą w salonach nie miałem, ale polecam salon Plusa na Królewskiej w Krakowie - składałem tam reklamacje, wszystko poszło sprawnie i szybko, musiałem zarejestrować numer - trwało chwilke, ponadto koleś odpowiedział na moje pytania dotyczące oferty, promocji a poza tym reklamacja rozpatrzona pozytywnie :D

#181090  autor: Pawrzes
 08 maja 2007, 00:38
Al. Jerozolimskie 181 , 02-222 Warszawa , Sklep Firmowy w Ochota Office Park - budynek B (siedziba PTC) Tu chyba nie mogą być niedoinformowani pracownicy ;)

Pozdrawiam

#181096  autor: D@rio
 08 maja 2007, 04:04
Pawrzes pisze:Al. Jerozolimskie 181 , 02-222 Warszawa , Sklep Firmowy w Ochota Office Park - budynek B (siedziba PTC) Tu chyba nie mogą być niedoinformowani pracownicy
ale za to w tym salonie na Złotej to się cuda na kiju dzieją...

już raz tam im awanturę zrobiłem za niewiedzę i nieprzestrzeganie procedur.

Obrazek

#181118  autor: sabled
 08 maja 2007, 09:17
Za to na Puławskiej 15 w salonie Ery człowiek w informacji nie wiedział co jest Nokia 6300 i kazał mi dowiadywać się o nią w czwartek, kiedy na Złotej babeczka powiedziała że dostawę będą mieli w czwartek i będzie :) Ogólnie bardziej cenię salon na Złotej niż na Puławskiej. Poza tym Germanos w Tesco na ul.Stalowej w Warszawie kiedyś był bardzo przyjazny i zorientowany jeżeli chodzi o obsługę (większość swoich aktywacji tam właśnie załatwiałem).

#181139  autor: lookass
 08 maja 2007, 10:13
Białystok: Era ul. Piekna, Sienkiewicza.

#181176  autor: Rokko
 08 maja 2007, 13:33
A ja chwale sobie obsluge w Salonie Firmowym Plusa w Gdańsku przy ul Grunwaldzkiej. Mam na mysle POK - milo, profesjonalnie.W moich problemach byli bardzo pomocni.

#182542  autor: boczi
 12 maja 2007, 11:26
Salon TP i Orange na Rynku Staromiejskim

#182568  autor: kosaz
 12 maja 2007, 13:01
lookass pisze:Białystok: Era ul. Piekna, Sienkiewicza.
zgadzam sie z Toba w milionie procent inne salony w erze to kapota

#182574  autor: p1t3r
 12 maja 2007, 13:15
Orange w Gliwicach na ul. Zwycięztwa Pani Magdalena S. pomimo tego, że przyszedlem rozwiazać umowe i poprosiłem o przeniesienie numeru załatwiła wszystko szybko, profesjonalnie i z "jajem' ;)
Ostatnio zmieniony 12 maja 2007, 19:35 przez p1t3r, łącznie zmieniany 1 raz.

#182592  autor: Mel
 12 maja 2007, 14:39
Salon Ery w Bydgoszczy. Trafiłam na trzy konsultantki.
Nie będę podawała nazwisk, nie wiem czy można, zresztą pamiętam tylko jedno nazwisko.

Przede wszystkim szczupła brunetka z długimi włosami. Podpisywałam u niej umowę prawie dwa lata temu. Bardzo miła, bardzo kompetentna, tłumaczyła wszystko dokładnie, dosłownie nie pytana odpowiedziała na wszystkie pytania, które sobie nawet zapisałam. Pokazała aparat, poleciła zadzwonić z niego i na niego (na tę kwestię właśnie ostatnio mnie uczulono). Podpisywałam umowę w okresie urodzin Ery, było bardzo dużo ludzi, a po pani nie widać było śladu zniecierpliwienia.

Druga pani, którą chwalę, to tak starsza blondynka, gdzieś tak przed pięćdziesiątką. Miła i kompetentna, można z nią załatwić wszystko lub prawie wszytko.

Szerokim łukiem omijać młodą blondynkę.

#185056  autor: Swift
 20 maja 2007, 20:09
Poza wszystkimi salonami Play polecam też salon Plusa w Raciborzu na Opawskiej i Ery w Kauflandzie.

#196146  autor: Niebieski
 25 cze 2007, 16:12
Witam po raz pierwszy

Temat mnie zainteresował, więc pierwszy post o tym. Nie każdy wie, że Heyah ma też swój punkt w Wawie. Byłam tam już kilka razy (info znalazłam przypadkiem na ich stronie, bo miałam prawie niekonfigurowalny ;-) telefon z Francji) i obsługa miła i co najdziwniejsze za każdym razem załatwiali mi moje sprawy od ręki, na kóre wg ich niektórych regulaminów trzeba czekać dłużej. Jeszcze jak nie mieli duplikatów simek i powinnam czekac na sprawdzenie czemu moja nie działa w tym telefonie z "fruncji" 30 dni, polecieli do jakiegoś działu i że akurat był ktoś od tego w pracy - miałam odpowiedź w ciągu pół godziny. Korzystam też z numeru w Orange i sorry ale pod tym względem (pod paroma innymi też) Łapa bije ich na głowę.
Nie pamiętam numeru budynku, ale punkt jest na Al. Stanów Zjednoczonych koło Grendierów, taki niebieski wieżowiec. Punkt jest na parterze. Zdecydowanie mój ulubiony punkt.

#210699  autor: p1t3r
 09 sie 2007, 10:24
Play (Germanos) w Gliwicach na ul. Zwycieztwa. Mila i fachowa obsluga. Rzeczowo i profesjonalnie. Polecam

#210778  autor: bang_gang
 09 sie 2007, 14:13
Orange w Łodzi na Piotrkowskiej przy Toyocie.

#211051  autor: nalazliwy
 10 sie 2007, 10:34
Wrocław

Plus - Krupnicza
Era - Galeria Arkady

Acer Extensa 5200
home: Neo 1024
mobile: 3G iPlus via k800i