Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Moze temu ze opowiedzialem to co zaszlo kilku kolegom oni juz zadzwonili i wiedzieli co mowic xDamfi pisze:fakt, jak ostanio dzwonilem do OK to juz nie bylo na "Ty" tylko na "Pan"...
czyzby poszli po rozum do glowy!? moze czytaja co sie pisze na ten temat i postanowili zmienic podejscie
czyzbys mial jakies wtyki w OK ;Plookass pisze: Moze temu ze opowiedzialem to co zaszlo kilku kolegom oni juz zadzwonili i wiedzieli co mowic xD
Tera to za pozno ;pozp pisze:Dziś rozmawiałem z dziewczyną z OK. Postanowiłem zrobić test...gadałem z nią jak z przyjaciółką prawie...normalnie zacząłem od siema a skończyłem na nara...20 minut gadałem....i wiecie co spodobało mi się...![]()
![]()
Muszę jeszcze raz ją ałapać i wżiąść od niej numer tel .
Ja: Witam.
Konsultantka Play: Cześć
Ja: Czy macie salony w * ?
Konsultantka Play: Pyta pan o wyspy?
Ja: Tak.
Konsultantka Play: Może pan powtórzyć nazwę miejscowości?
Ja: [podaję miejsce]
Konsultantka Play: Dobrze, już sprawdzam. Proszę chwileczkę zaczekać
[następuje kilka sekund błogiej ciszy a następnie kilka minut wku*wiającej melodyjki ]
Konsultantka Play: Niestety w pańskiej miejscowości nie ma naszych salonów.
Ja: Czy mam więc rozumieć że wasz punkt w miejscowości * przy ulicy Sosnkowskiego 16 to oszustwo?
Konsultantka Play: Proszę chwileczkę zaczekać.
[następuje kilka sekund błogiej ciszy a następnie kilka minut wku*wiającej melodyjki ]
Konsultantka Play: Niestety nie mogę udzielić odpowiedzi na to pytanie. Zapraszamy na stronę www.playmobile.pl w celu [coś tam dalej mówiła ale nie usłyszałem]
Ja: Nie mam
Konsultantka Play: W czym jeszcze mogę pomóc?
Ja:
[i nas rozłączyło]
Konsultantka Play:
To sekretarka mowi przed rozmowa z konsultantem ze rozmowy sa rejestrowane.Netbird pisze:Z tego mówili mojemu bratu, to każda rozmowa jest przez nich rejestrowana. Nie mam pojęcia czemu oni wszystko spisywali na kompa, skoro chwile wcześniej wspominała że to nagrywane jest pffff....Gubią się
a co im z samego nagrania, przeciez jak np. cos im zlecasz albo skladasz reklamacje to i tak ktos tam inny sie tym pozniej zajmuje a nie konsultant odbierajacy telefon... wiec musi wklepac do systemu to co mu zglaszaszNetbird pisze:Nie mam pojęcia czemu oni wszystko spisywali na kompa, skoro chwile wcześniej wspominała że to nagrywane jest pffff....Gubią się