• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #177070  autor: Th0mas
 24 kwie 2007, 12:31
Dzwonił właśnie do mnie koleś, który podawał się za pracownika tepsy. Nie wiem, mówił zbyt pospolicie i nieprofesjonalnie. Nie wiedział nawet jaki płacimy abonament, ale widział, że jesteśmy w tele2. Powiedział, że telekomunikacja wprowadziła nową ofertę dla biznesu, ale mogą z niej korzystać indywidualni użytkownicy. Abonament kosztuje 84zł i jest o ile mnie pamięć nie myli 2000minut do wszystkich bez względu na porę. I tu pojawia się pytanie. Czy klienci indywidualni mogą korzystać z oferty dla biznesu oraz najważniejsze... czy to nie był jakiś oszust. Dodam tylko, że chyba nawet się nie przedstawił.

[ Dodano: 2007-04-24, 12:38 ]
Na stronie tp nie wiedzę żadnego abonamentu za 84 zł dla klientów biznesowych.

#177159  autor: Irek
 24 kwie 2007, 17:18
Th0mas pisze:Czy klienci indywidualni mogą korzystać z oferty dla biznesu
Nie.

Hehe, a może chodziło o plan tp darmowe wieczory i weekendy za 85 pln?

"And one more thing..."

#177181  autor: PiotrG-dz
 24 kwie 2007, 18:10
To był chyba jakiś oszust.Może był nachlany to wydzwaniał pod rózne numery. :mrgreen:

#177238  autor: Th0mas
 24 kwie 2007, 21:46
Dzwonił drugi raz i chciał mi się na chatę zwalić :P Wpraszał się, że hej.
 #178164  autor: amadeo
 28 kwie 2007, 07:49
Th0mas pisze:Dzwonił właśnie do mnie koleś, który podawał się za pracownika tepsy. Nie wiem, mówił zbyt pospolicie i nieprofesjonalnie. Nie wiedział nawet jaki płacimy abonament, ale widział, że jesteśmy w tele2. Powiedział, że telekomunikacja wprowadziła nową ofertę dla biznesu, ale mogą z niej korzystać indywidualni użytkownicy. Abonament kosztuje 84zł i jest o ile mnie pamięć nie myli 2000minut do wszystkich bez względu na porę. I tu pojawia się pytanie. Czy klienci indywidualni mogą korzystać z oferty dla biznesu oraz najważniejsze... czy to nie był jakiś oszust. Dodam tylko, że chyba nawet się nie przedstawił.

[ Dodano: 2007-04-24, 12:38 ]
Na stronie tp nie wiedzę żadnego abonamentu za 84 zł dla klientów biznesowych.
albo niezły kawał albo przedstawiciel TELE 2

Obrazek

#179970  autor: MADMAX
 04 maja 2007, 08:56
Th0mas pisze:czy to nie był jakiś oszust. Dodam tylko, że chyba nawet się nie przedstawił.
Powinienes zapytać o jego imię i nazwisko a później jeśli przedstawia się jako zawodnik z tepsy, przekręcić na BL 9393 z zapytaniem czy jest to pracownik TP.
Zresztą jego samego wprost mogłeś wypytać z jakiej firmy dzwoni bo może to jakis lokalny usługodawca, nie koniecznie TPSA.

Jeśli już do Ciebie przyjdzie powinien mieć gustowny identyfikator "&tp" a na wszelkich papierkach sygnaturki "&tp" itd.

Pozdrawiam

re

#179987  autor: amadeo
 04 maja 2007, 11:12
zadzwoń na 9393 i w błysk ci powiedza czy to przedstawiciel tp

Obrazek

#180208  autor: D@rio
 04 maja 2007, 22:32
amadeo pisze:zadzwoń na 9393 i w błysk ci powiedza czy to przedstawiciel tp
równie dobrze mogą się zasłonić tajemnicą korporacyjną i powiedzieć:

"nie udzielamy żadnych informacji o pracownikach TP " .
CYBER pisze:Jeśli już do Ciebie przyjdzie powinien mieć gustowny identyfikator "&tp" a na wszelkich papierkach sygnaturki "&tp" itd.
warto poprosić o jego numer identyfikacyjny.

Obrazek

re

#180225  autor: amadeo
 04 maja 2007, 22:53
równie dobrze mogą się zasłonić tajemnicą korporacyjną i powiedzieć:

"nie udzielamy żadnych informacji o pracownikach TP " .
D@rio teraz totalną bzdure gadasz- niewiesz to niepisz

Obrazek

#180234  autor: D@rio
 05 maja 2007, 00:30
amadeo pisze: D@rio teraz totalną bzdure gadasz- niewiesz to niepisz
nie gadam bzdur. Miałem taką historię już w Orange (a to firma ramienia Grupy TP) i w Plusie. Jak się próbowałem coś dowiedzieć to właśnie taką regułką mi odpowiedziano. Nawet jak zagroziłem że dzwonie w sprawie złożenia skargi na danego pracownika... - kazali się pisemnie odwoływać.

Obrazek

re

#180250  autor: amadeo
 05 maja 2007, 04:02
D@rio pisze:
amadeo pisze: D@rio teraz totalną bzdure gadasz- niewiesz to niepisz
nie gadam bzdur. Miałem taką historię już w Orange (a to firma ramienia Grupy TP) i w Plusie. Jak się próbowałem coś dowiedzieć to właśnie taką regułką mi odpowiedziano. Nawet jak zagroziłem że dzwonie w sprawie złożenia skargi na danego pracownika... - kazali się pisemnie odwoływać.
to zrób próbę zadzwoń na 9393 i podaj jakies nazwisko z imieniem że chchciałes sprawdzic pracownika-powiedzą ci czy taki istnieje

Obrazek

#180251  autor: D@rio
 05 maja 2007, 04:12
amadeo pisze:
to zrób próbę zadzwoń na 9393 i podaj jakies nazwisko z imieniem że chchciałes sprawdzic pracownika-powiedzą ci czy taki istnieje
to widać w TP panuje troche wyższy poziom niż w firm "córek-matki(TP)"...

Obrazek

re

#180252  autor: amadeo
 05 maja 2007, 04:14
niewiem jak jest w orange-ale wiem jak jest w tp :wink:

ps
nie spisz jeszcze??? ja juz zaczynam prace...a własciwie juz wyjeżdzam w trasę

Obrazek