• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 10 z 16
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16

#175351  autor: ozp
 18 kwie 2007, 23:02
rastiman pisze:No raczej chce już tam zostać. Ale nie chce by mnie spotkała przykra niespodzianka że nie będą mi chcieli aktywować karty sim, którą dostałem póki nie podpisze umowy następnej, co z ich tempem załatwiania spraw może mieć miejsce za 3 tygodnie :/. Niestety z OK'a nic nie da sie wyciagnac, każą tylko czekać na telefon w tej sprawie.
Można się wkurzyć ale Powoli mnie już to przestaje dziwić... Przeczytałem dziś że już mają 600 tyś użytkowników...a palnowali 500 do końca roku! Sami chyba przyznacie że to mimo wszystko ogromne przedsięwzięcie logistyczne i wogóle...

:::...ReMeMbEr Me...:::

#175362  autor: babeo
 18 kwie 2007, 23:31
ozp pisze:Przeczytałem dziś że już mają 600 tyś użytkowników
Taaaak, a to mnie zaskoczyli, że nie podali odrazu 2 miliony :-)

#175367  autor: ozp
 18 kwie 2007, 23:42
Te 500 tysi to moi zdaniem wtedy i tak ambitne podejście do sprawy ...ważne że idzie ...bo skoro idzie to szybko stąd nie uciekną :)

#175368  autor: lookass
 18 kwie 2007, 23:46
ozp pisze:Przeczytałem dziś że już mają 600 tyś użytkowników...a palnowali 500 do końca roku! Sami chyba przyznacie że to mimo wszystko ogromne przedsięwzięcie logistyczne i wogóle...
Tak a polowa to pracownicy palya? :smt005

#175377  autor: dechomenon
 19 kwie 2007, 03:44
mieszkam w 30tys, mieście i tylko znałem 1 osobe która kupiła pre paid playa myślę, że to marny winiki, a musze powiedziec, iż mam kontak z wieloma osobami!

#175566  autor: ozp
 19 kwie 2007, 22:10
ja w podobnym wielkościowo mieście mieszkam...jednak w sumie blisko wawy...moze to jest różnica... Pamiętam jak wchodziła idea, też obejmowali i słyszeli o niej mieszkańcy dużych miast...aż w końcu się rozprzestrzeniła na całą Polskę...

#175593  autor: stelle
 19 kwie 2007, 22:46
lookass pisze: Tak a polowa to pracownicy palya? :smt005
Zapewne w tych 600 tyś pracownicy tez sie mieszczą. Ale nie sądzą, żeby stanowili aż połowę.
A odnośnie biura OK, to prowadzony jest nabór do kolejnej placówki, tym razem w Szczecinie. Widać potrzebują więcej konsultantów. Tylko niech wybiorą jakieś ogarnięte osoby.

#175596  autor: b@sho
 19 kwie 2007, 22:48
stelle w sz-nie, prosze nie rozbrajaj mnie mam pod nosem ich punkt sprzedazy, raz ich odwiedzilem i wystarczy, poziom wiedzy jak na pracownika firmy zdecydowanie nie zadowalajacy... :?
a co do tych 600tys, to jest bardzo sceptyczny... nie sprawdzone info, jak netia oglosi sprawozdanie za kwartal to bedzie wiadomo co i jak

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#175604  autor: amfi
 19 kwie 2007, 22:58
b@sho pisze:mam pod nosem ich punkt sprzedazy, raz ich odwiedzilem i wystarczy, poziom wiedzy jak na pracownika firmy zdecydowanie nie zadowalajacy...
stelle chodzilo jak mysle o naborze do call center. wiecej info tutaj: http://www.blogplay.eu/2007/04/19/szuka ... la-ciebie/
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2007, 23:16 przez amfi, łącznie zmieniany 1 raz.

amfi

#175607  autor: b@sho
 19 kwie 2007, 23:02
stelle pisze:prowadzony jest nabór do kolejnej placówki
wiesz amfi po tym co stelle napisala to wnioskowac tak tego nie mozna, "kolejna placowka" dla mnie nie okresla call center. nie za bardzo jestescie amfi obeznani o tym playu :?: :P

#175628  autor: amfi
 19 kwie 2007, 23:14
b@sho pisze:nie za bardzo jestescie amfi obeznani o tym playu :?: :P
ano jestem ale czy za bardzo... :p po prostu testowalem 3 miesiace ta siec a teraz jestem posiadaczem abonamentu w playu wiec sie interesuje co u nich w trawie piszczy. a tamten blog szczerze moge polecic - kopalnia wiedzy o playu :D

amfi

#175632  autor: lookass
 19 kwie 2007, 23:16
stelle pisze:
lookass pisze: Tak a polowa to pracownicy palya? :smt005
Zapewne w tych 600 tyś pracownicy tez sie mieszczą. Ale nie sądzą, żeby stanowili aż połowę.
A odnośnie biura OK, to prowadzony jest nabór do kolejnej placówki, tym razem w Szczecinie. Widać potrzebują więcej konsultantów. Tylko niech wybiorą jakieś ogarnięte osoby.
A ja nie sadze zeby dane byly prawdziwe.

Ostatnio dzwonilem do palya: Oczywiscie mowie o co chodzi wraz ze zwortami grzecznosciowymi, a konslutantka na Ty do mnie :D to ja juz po niej jade jak tak mozna-ona na to ze nasza siec stawia na nowoczesnosc(smiech moj-przejscie w powage prosze pani dane gdyz chce wniesc skarge) po chwili slysze ze sie rozlaczyla :D :-D :evil:
Dzwonie drugi raz odbiera inna osoba to ja pytam sie czy moge dostac jakos dane osoby z ktora wczesniej rozmawialem, koles do mnie na Ty :D to ja go znowu ucze ze nie zycze sobie takiego odnoszeniasz sie do mnie, jak i w zadnej firmie o uslugach telekomunikacyjnych pracownicy nie zwracaja sie w ten sposob, facet przeprosil i jakies tam formulki, a potem dowiaduje sie ze nie on nie ma dostepu do danych z kim wczesniej rozmawialem, moge sie skonaktowac z osoba komeptetna do tego, ja na to mam nadzieje ze te tasmy ktos przesluchuje ;) i zakonczylem rozmowe.
Sluchajcie to jest smieszne "stawiamy na nowoczesnosc" bezsens. Moze to detal ze nie uzywaja zwrotow grzecznosciowych jak dla mnie wazny- po dluzszym zastanowieniu jednak zostaje w erze ;)

#175637  autor: b@sho
 19 kwie 2007, 23:19
lookass jesli oni sie rozlaczaj, to juz mnie niczym nie zdziwia :mrgreen: to jest super traktowanie klienta, nie ma co :mrgreen:

#175653  autor: amfi
 19 kwie 2007, 23:45
lookass pisze:Moze to detal ze nie uzywaja zwrotow grzecznosciowych jak dla mnie wazny
w sumie mogli by si pytac na wstepie rozmowy czy moga sie zwracac na Ty i byloby po sprawie. ktos tu kiedys pisal ze takie cos praktykuja sieci w uk i wzyscy sa zadowoleni...

amfi

#175657  autor: b@sho
 19 kwie 2007, 23:48
amfi rozloaczenie sie dlatego ze ktos spytal o dane jest nie na miejsu... zle swiadzczy o nich, bo zachowanie ich pracownikow wystawia im etykietke...

#175660  autor: ozp
 19 kwie 2007, 23:54
lookass pisze:
ozp pisze:Przeczytałem dziś że już mają 600 tyś użytkowników...a palnowali 500 do końca roku! Sami chyba przyznacie że to mimo wszystko ogromne przedsięwzięcie logistyczne i wogóle...
Tak a polowa to pracownicy palya? :smt005
Hehe zbankrutowali by :P

[ Dodano: 2007-04-20, 00:02 ]
Odnośnie odzywania się pracowników OK... Osobiście mi to nie przeszkadza...ale rozumiem ludzi którzy sobie tego niz życzą. Jeśli kogoś razi rozmowa na Ty to proponuje powiedzieć o tym konsultantce lub cały czas mówić na Pan/Pani i będzie dobrze ...

#175663  autor: amfi
 20 kwie 2007, 00:14
b@sho pisze:amfi rozloaczenie sie dlatego ze ktos spytal o dane jest nie na miejsu... zle swiadzczy o nich, bo zachowanie ich pracownikow wystawia im etykietke...
tu masz racje, ja pisalem tylko o zwrotach grzecznosciowych. rozlaczenie sie to chowanie glowy w piasek, tyle ze jak klient bedzie uparty i zlozy reklamacje to i tak to nie pomoze konsultantowi...

amfi

#175804  autor: b@sho
 20 kwie 2007, 16:48
ozp zwroc uwage ze lookass zwracala sie na per pani i powiedzial ze sobie nie zyczy... a reakcji bylo brak, chyba ze rzucenie sluchawka mozna nazwac jakas reakcja :mrgreen:

#175822  autor: Klusek
 20 kwie 2007, 17:04
ozp pisze:Przeczytałem dziś że już mają 600 tyś użytkowników...a palnowali 500 do końca roku!
Witek wypowiadał się na temat tej liczby. Lepiej w nią nie wierzcie ;)

Obrazek
Obrazek

#175926  autor: ozp
 20 kwie 2007, 22:38
Tia ... Nie jestem akurat w tym stopniu optymistą,takie było info,...ale zależy co będą jeszcze liczyli...bo jak wszystko razem do kupy to może i wyjdzie tyle...nie wydaje mi się żeby 500 tyś abo sprzedali...

• Strona 10 z 16
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16
  • 1
  • 8
  • 9