• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 8 z 9
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

#175316  autor: b@sho
 18 kwie 2007, 20:58
i tak sie robi kampanie reklamowa :) brawo dla nich :) cos takiego bardziej mi sie podoba niz to czym nas play czestuje :) kazdy dal sie nabrac na to :wink:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#175330  autor: Kaczy
 18 kwie 2007, 22:15
Bolo1000 pisze:Myślę że jakbyś Witkowi na priv dał temat i skan/skany, to daję sobie rękę uciąć że nikt poza tobą i Witkiem o tym by nie wiedział. :D
A pisałeś już wczoraj że wiesz
No niby tak, ale... :)
b@sho pisze:tak sie robi kampanie reklamowa
Nie ma co ukrywać, że kampania się udała. Na telepolis poświęcono aż 10 stron. Ciekawie skonstruowana promocja, która nawet dla mnie przez dłuży czas była tajemnicą.

...::: Made for loneliness :::...

#175406  autor: syrenka
 19 kwie 2007, 09:34
kurcze, aż mi się nie che wierzyc jeszcze że to prawda z tym Plusem, czekam 25 min i patrzymy oferte, może ta ulotka to kolejny "żarcik" :)

#175407  autor: Kaczy
 19 kwie 2007, 09:39
To nie jest żart. Ulotki są prawdziwe. Zostały już rozesłane do salonów Plusa.

...::: Made for loneliness :::...

#175415  autor: syrenka
 19 kwie 2007, 10:14
http://plusgsm.pl/ no i mamy naszego operatora:) którym jesteśmy my sami. ale dobra akcja, nie moge z tego:) zobaczcie ile osób się wypowiedziało w temacie i ile odsłon było:) opór:) ale widac że nowości telekomunikacyjne, a szczególnie komórkowe przyciągają wielu ludzi;)

edit
jest już nowa reklama promująca mix
http://reklamy.plusgsm.pl/reklamatv68.html

patrząc na nią lepiej nie dawajmy swoich telefonów innym:D

#175434  autor: babeo
 19 kwie 2007, 12:06
Powiem tak: ciekawe reklama, ale dla niektórych może być denerwująca. Ciekawe jak ludzie zareagowali. Ja osobiście się obsmiałem :-D

Ciekawe czy te wszyszytskie poważnie tytuły gazetowe dały się zrobić w bambuko, czy Plus im zapłacił za takie artykuły :wink:

#175936  autor: syrenka
 20 kwie 2007, 22:57
hehe co się stało, czyżby się temat urwał? ja nadal pod wrazeniem jestem tej reklamy i wkręcenia tylku mediow:D w tym gazety prawnej niby poważanej szanowanej gazety.

hehe to jak, ma ktoś już telefon z tej promocji?:D

[ Komentarz dodany przez: D@rio: 2007-04-21, 17:16 ]
Ten post nie wnosi nic nowego do tematu. Następnym razem post podobnej treści zostanie skasowany. Proszę o pisanie postów z sensem!

#176274  autor: adiq1033
 21 kwie 2007, 21:15
babeo pisze:Powiem tak: ciekawe reklama, ale dla niektórych może być denerwująca. Ciekawe jak ludzie zareagowali. Ja osobiście się obsmiałem :-D
Tak się wku ... zdenerwowałem, że aż mi burak wyskoczył na twarzy :wink:

Tylko ludzi wprowadzają w błąd. Już się łudziłem, że nowy operator się ukaże, że będą niższe stawki, a tu dopiero niespodzianka ... Nic dodać, nic ująć, kampania im się udała. Może to zaległy kawał za prima aprilis ?

#176284  autor: roxa
 21 kwie 2007, 21:43
pomysł na reklamę fajny ale za to promocja beznadziejna :smt005
szkoda że to jednak nie nowy operator :P

[scroll]Seniorita Czikita[/scroll]

#176538  autor: stelle
 22 kwie 2007, 19:20
Chyba trochę się plusowi operator komórkowy z operatorem kamery pomylił :lol:
Z jednej strony pogratulować wykorzystania sytuacji jaką Play spowodował na rynku, a z drugiej jak można było nas tak rozczarować??? :evil:

#176542  autor: GSM_Maniak
 22 kwie 2007, 19:42
Ja też myślałem, że to jakiś nowy operator, a tu Plus :/ Teraz jak znów pojawi się podobna strona pewnie nikt nie uwierzy, że to jakiś nowy operator. Ale trzeba pogratulować Plusowi tego pomysłu, bo ta strona przyciągła bardzo dużo osób. Ciekawe jaką ta strona miała oglądalność dziennie i minute przed premierą.

#176621  autor: D@rio
 22 kwie 2007, 21:52
stelle pisze:Z jednej strony pogratulować wykorzystania sytuacji jaką Play spowodował na rynku, a z drugiej jak można było nas tak rozczarować???
bo nie pomyśleliście że może to być drugie dno - czyli:

primo: słowo _operator_

sekundo: motyw z K510i - przecież wiadomo że SonyEricsson'y promuje tylko Plus i ten model naświetlał już nie raz.

Obrazek

#176624  autor: babeo
 22 kwie 2007, 21:55
D@rio pisze:przecież wiadomo że SonyEricsson'y promuje tylko Plus
Czy takie coś odbywa się na zasadzie podpisania umowy na wyłączność?

Teraz można zobaczyć rekalmy "Szef portalu/salonu poleca" z k750i w Orange. Tzn że tak przypadkowo wybrali akurat k750i, czy mają taż jakąś "umowe" z SE?

#176627  autor: D@rio
 22 kwie 2007, 21:58
babeo pisze:Czy takie coś odbywa się na zasadzie podpisania umowy na wyłączność?
niestety tego nie wiem i nie mogę potwierdzić. Ale na pewno wynika to z efektów wewnętrznej współpracy. Nie wiem czy pamiętacie że w ofertach biznesowych też promowali SonyEricsson'a - tym razem był to K750i. No to dla MIXa pułeczkę niżej - K510i ;)
babeo pisze:Teraz można zobaczyć rekalmy "Szef portalu/salonu poleca" z k750i w Orange. Tzn że tak przypadkowo wybrali akurat k750i, czy mają taż jakąś "umowe" z SE?
w przypadku Orange zdrowy rozsądek mi podpowiada że to przypadek. Natomiast w przypadku Plusa myślę że tutaj mają jakieś inne pisane reguły znaczenie. Dlaczego? Bo Orange co miesiąć zmienia ofertę i jest to w sumie pierwszy raz gdzie jest promowany SE. Natomiast taką tendencję w Plusie obserwuję już od dłuższego czasu...

Obrazek

#176631  autor: babeo
 22 kwie 2007, 22:03
D@rio, Orange jakoś ostatnio promuje Samungi. Na 90% wydaję mi się, że jeszcze niedawno (parę dni temu) po wpisaniu w google 'Samsung' jako pierwszy wyskakiwał wynik --> telefony Samung w sklepie Orange (czy jakoś tak).

#176639  autor: D@rio
 22 kwie 2007, 22:25
babeo pisze:Orange jakoś ostatnio promuje Samungi.
owszem. Ostatnio promowany był Samsung w ofercie "Szef Salonu poleca".

Choć, dla mnie zawsze Orange kojarzył się będzie z Sagem'em i Alcatel'em. I zazwyczaj te telefony promuje. Ostatnio jeszcze do tego grona dołączył taki producent jak LG zauważyłem.
babeo pisze:Na 90% wydaję mi się, że jeszcze niedawno (parę dni temu) po wpisaniu w google 'Samsung' jako pierwszy wyskakiwał wynik --> telefony Samung w sklepie Orange (czy jakoś tak).
Szkoda że tego nie widziałem. Dobry materiał na new - szkoda że przepadł. No ale - nie potwierdzam, nie zaprzeczam.

Obrazek

#176665  autor: babeo
 23 kwie 2007, 01:02
D@rio pisze:babeo napisał/a:
Na 90% wydaję mi się, że jeszcze niedawno (parę dni temu) po wpisaniu w google 'Samsung' jako pierwszy wyskakiwał wynik --> telefony Samung w sklepie Orange (czy jakoś tak).

Szkoda że tego nie widziałem. Dobry materiał na new - szkoda że przepadł. No ale - nie potwierdzam, nie zaprzeczam.
Miałem na myśli takie coś, tylko to w sumie jest jakieś dziwne. Niby to linki sponsorowane, ale zawsze coś. Po drugie nie za każdym wywołaniem wyniku pojawia się on. Dziwne, bardzo dziwne...

Obrazek

#176666  autor: roxa
 23 kwie 2007, 02:22
współpraca między operatorami a producentami telefonów będzie z biegiem czasu coraz większa i coraz bardziej widoczna i nie widze w tym nic dziwnego :)

[scroll]Seniorita Czikita[/scroll]

#176702  autor: evelinee
 23 kwie 2007, 10:41
adiq1033 pisze: Tak się wku ... zdenerwowałem, że aż mi burak wyskoczył na twarzy :wink:

Tylko ludzi wprowadzają w błąd. Już się łudziłem, że nowy operator się ukaże, że będą niższe stawki, a tu dopiero niespodzianka ... Nic dodać, nic ująć, kampania im się udała. Może to zaległy kawał za prima aprilis ?
hehe kurcze, to była dobra akcja Plusa:D udalo im się zainteresować nas, rynek telekomunikacyjny i wprowadzić w błąd nawet GP:) ooooo Inteligo na 100000% a tu co?:D SE 510i:) telefon oki ale widać w reklamie Mumio żeby nie dawać go innym osobom hehe:)

przekieruj panią na jakieś ręczniki czy coś!

#176710  autor: MvT
 23 kwie 2007, 11:54
Najlepsze jest to że reklama załapała a co do promowania marek telefonów to zależy chyba od tego która firma "pomaga" w rozbudowie infrastruktury.

N3310=>N8310=>N3100=>N6610i=>N6070=>N3110c=>SEW890=>SEW715=>LG GT540 Swift=>HTC Wlidfire S=>...
  • Strona 8 z 9
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8