babeo, cala ta grupa mi nieodpowiada(TP + orange), natomiast POP dla mojej rodzinki sprawdza sie idealnie i to mimo tych 80 poza siec...
ja rozumiem ze czytac umowe trzeba ale taka praktyka jak wyszczegolnianie jednego z konkurencyjnych opow wyzsza stawka jest dziwne. wiem ze w biznesie sentymentow nie ma, ciekawe tylko czy era tez podazy ta sciezka. oby nie, nie bronie jej (cuda ze zmiana regulaminu) ale dzialania poreczy sa niezrozumiale dla mnie.
poczekajmy az sytuacja unormuje sie cenowo, bo zapewne stawki za polaczenie sie (prawie) wyrownaja i co wtedy z genialnym zapisem ze do playa jest wiecej? straci sens bo uzytkownicy jakos sie rozloza na obecnych czterech opow.
razace jest tylko to ze pomaranczowi mysla i to chyba dobrze ze czego nie dadza w "promocji" to i tak sie sprzeda, bo wielu ludzi ma sentyment do Tp (telepunkty).
----------EDIT-----------
kamil1221, aha to ciekawie sie robi... sila zlego na jednego ?

/*Boris the Blade, or Boris "the Bullet Dodger." As bent as the Soviet's sickle, and as hard as the hammer that crosses it. Apparently, it's impossible to kill the bastard.*/
http://ag.bocznica.org/