• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 9 z 16
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16

#171326  autor: bruuum
 07 kwie 2007, 10:20
ozp pisze:Czy ja wiem czy startegia podobna do heyah??? Tam nie było testów takich jak w play-u...nie zrobili takiej kampanii...
Bo Heyah i Play się trochę od siebie różnią

#171574  autor: ozp
 07 kwie 2007, 21:04
Nie no ja to wiem...i rozróżniam...ale niektórzy chyba nie koniecznie :)

:::...ReMeMbEr Me...:::

#171595  autor: Matthew
 07 kwie 2007, 22:10
Play trochę przypomina Heyah.
Szczególnie w reklamach.
Są inne od reklam innych operatorów. ;)

#172232  autor: ozp
 09 kwie 2007, 23:27
Prawie jak....ale prawie robi wielką różnicę ;)

#172276  autor: roxa
 10 kwie 2007, 09:40
eh.. zasadniczą różnicą jest fakt że PLAY jest samodzienym operatorem komórkowym a heyah nie.. nie widzę związku :roll:

[scroll]Seniorita Czikita[/scroll]

#172278  autor: Prometo
 10 kwie 2007, 09:43
Moim zdaniem oferta Play i Heyah jest przeznaczona dla tego samego segmentu klientów (młodzież).

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#172636  autor: amfi
 10 kwie 2007, 20:07
Prometo pisze:Moim zdaniem oferta Play i Heyah jest przeznaczona dla tego samego segmentu klientów (młodzież).
chyba nie do konca tak jest, szczegolnie jesli patrzec na to jakie telefony sa w ofercie. poza tym reklamy tez sa raczej pomyslane raczej na segment 20-30 lat niz na typowa mlodziez

amfi

#172702  autor: b@sho
 10 kwie 2007, 21:47
amfi to jakos nie bardzo im z tym segmentem wychodzi :mrgreen: ja nie wiem kiedy oni do mnie trafia, ale co reklama to z tym coraz gorzej :wink: sorki za OT :wink:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#172707  autor: amfi
 10 kwie 2007, 21:54
no niby tak ale to Twoje subiektywne zdanie. jednym sie podoba, drugim nie, zreszta kazdy segment sklada sie z roznych warstw spolecznych itd. wiec ciezko okreslic na podstawie samego wieku grupe docelowa...

amfi

#173125  autor: ozp
 11 kwie 2007, 21:50
jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził ;P

#173145  autor: dechomenon
 11 kwie 2007, 22:23
bez cytatów tutaj, play niestety w miastach do 30tys. jest na przegranej pozycji

#173170  autor: amfi
 11 kwie 2007, 23:03
w tych miastach jak na razie podpiera sie plusem wiec nie wiem czy tak do konca jest przegrany...

a pamietacie jak zaczynala idea?? wtedy mogli sobie tylko pomazyc o roamingu wewnetrznym i jakos dali rade :)

amfi

#173285  autor: rastiman
 12 kwie 2007, 11:51
Hej, potrzebuję waszej porady, gdyż na OK nie mam co liczyć.
Zamówiłem abonament w Play mimo iż prosiłem o przysłanie dokumentów na adres korespondencyjny, kurier przyjechal na adres zameldowania. Oczywiście mnie nie zastał, ale był mój ojciec. Ten tłumacząc się iż strasznie mu sie się śpieszy dał do podpisania umowe mojemu ojcu. Ten wiedząc iż czekałem na abo z p4, podpisał co mu kurier podstawił. Kurier zostawił mi karte sim, jeden niepodpisany egzemplarz umowy i regulamin. Po czym odjechał. Teraz jest sytuacja, w której uważam iż umowa jest nieważna, gdyż ojciec nie miał żadnego upoważnienia ode mnie. Podpisał umowe swoim imieniem i nazwiskiem, kurier nawet nie chciał zobaczyć żadnego dokumentu tożsamości.
Zgłosiłem sprawe do OK, miał się ktoś do mnie odezwać, ale minął już prawie tydzień i nic.
Czy myślicie iż w takim wypadku umowa jest ważna? Nie wkładam karty do tel, bo mi się zablokuje karta testera. A jeżeli umowa jest nieważna to możliwe ze nowego sima mi nie aktywują. :(
Trzeba bylo sobie lepiej wziasc abo w erze :/

#173348  autor: stelle
 12 kwie 2007, 16:42
nie wiem czy Ci się opłaca uważać umowę za nieważną. czy przypadkiem Twój tata nie będzie miał problemów z tego powodu za podrobienie podpisu lub coś w tym guście.???
Swoją drogą to skoro zamówiłeś abo to co ci przeszkadza, że ktoś inny sie podpisał?
Zawsze możesz maltretować OK o ta sprawę, albo zapytaj prawnika o poradę, bo tu jakieś prawne niuanse mogą wchodzić w gre. Pamiętaj też, że w OK prawnicy raczej nie siedzą :lol:

#173352  autor: dechomenon
 12 kwie 2007, 16:55
amfi pisze:w tych miastach jak na razie podpiera sie plusem wiec nie wiem czy tak do konca jest przegrany...

a pamietacie jak zaczynala idea?? wtedy mogli sobie tylko pomazyc o roamingu wewnetrznym i jakos dali rade :)
jest troche na przegranej pozycji..bo nie ma żadnego punktu itd..ile osób zna oferte play, mało!

#173438  autor: ozp
 12 kwie 2007, 19:46
to znaczy to zależy co chcesz uzyskać... Jak chcesz Palya to bez problemu możesz korzystać z usług tego opa. Ale radził bym jeszcze raz umowe podpisać :)

#173489  autor: rastiman
 12 kwie 2007, 22:12
No raczej chce już tam zostać. Ale nie chce by mnie spotkała przykra niespodzianka że nie będą mi chcieli aktywować karty sim, którą dostałem póki nie podpisze umowy następnej, co z ich tempem załatwiania spraw może mieć miejsce za 3 tygodnie :/. Niestety z OK'a nic nie da sie wyciagnac, każą tylko czekać na telefon w tej sprawie.

#173518  autor: Rradzio
 13 kwie 2007, 08:14
Kto czeka ten czeka :) Teraz działają po świętach 2 firmy kurierskie, więc trochę się to przyspieszyło :)

#173770  autor: stelle
 13 kwie 2007, 20:46
Męcz ich i dręcz. może w końcu trafisz na osobę, która zaradzi cos w tej sprawie. Choćby dlatego, że będzie miała dosyć twojego marudzenia :)

#174316  autor: amfi
 15 kwie 2007, 19:15
Rradzio pisze:Teraz działają po świętach 2 firmy kurierskie, więc trochę się to przyspieszyło
a ta 2 firma to jaka?? wiesz moze??

miejmy nadzieje ze cos lepszego od UPSu bo oni ciagle jakies obsuwy maja...

amfi
  • Strona 9 z 16
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16
  • 1
  • 7
  • 8